Skip to main content

Kesätyöntekijöitä Olkiluotoon, 5 paikkaa

Yrityksen kuvaus

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus

Haemme nyt turvahenkilöitä kesätöihin erilaisiin turvallisuus- ja asiakaspalvelutehtäviin Eurajoelle Olkiluodon ydinvoimalaitoksen alueelle. Eripituiset työsuhteet sijoittuvat joustavasti kesän ajalle. Alkaen keväästä ja jatkuen aina loppukesään, tarjoamme mahdollisuuden työskennellä sinulle sopivalla tavalla.

Pätevyydet

Meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut turvallisuus- ja palvelualasta ja olet motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä.
Tehtävästä riippumatta, työssäsi korostuvat asiakaspalvelutaidot, positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi työkokemus asiakaspalvelun tai vartiointitehtävien parissa katsotaan eduksi. Turvahenkilönä työskentely edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, voimassa olevaa viiden vuoden vartijakorttia, nuhteetonta taustaa sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätiedot

Työsi tueksi saat mahtavan ja asiantuntevan työporukan lisäksi myös suuren konsernin edut, kattavan perehdytyksen ja ajanmukaiset työvälineet.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Mikäli jokin asia askarruttaa tai haluat lisäinfoa, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan Instagramissa ja Facebookissa:
https://www.instagram.com/securitassuomi/

https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Yhteystiedot: Katso työpaikan kuvaus, Puh: 0204911, [email protected]
Työpaikan osoite: 27100 Eurajoki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Kesätyö
Hakuaika päättyy: 14.06.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/caabb15d-0...
Ilmoitus jätetty: 17.01.2024 11:38
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: caabb15d-0b59-4a07-8f92-1b514e9f7209

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Securitas vaikuttavuus

Securitas synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Securitas synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Securitas

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Securitas Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyöntekijöitä Olkiluotoon, 5 paikkaa

Securitas Oy
27100 Eurajoki
Satakunta
Osa-aikainen ja tuntityö, Kesätyö

Julkaistu 27.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti