Skip to main content

Kesätyöntekijöitä Oulun Marimekko myymälöihin

Marimekko on suomalainen lifestyle-designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Kun Marimekko vuonna 1951 perustettiin, sen ennennäkemättömät painokankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Vuonna 2023 yhtiön liikevaihto oli 174 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoittomarginaali 18,4 prosenttia. Marimekko-myymälöitä on noin 170 eri puolilla maailmaa, ja verkkokauppa palvelee asiakkaita 35 maassa. Keskeisiä markkinoita ovat Pohjois-Eurooppa, Aasian-Tyynenmeren alue ja Pohjois-Amerikka. Konsernin palveluksessa on noin 470 henkeä. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.
www.marimekko.com Haemme tuloshakuisia ja energisia Myyjiä kesäsesoonkiin avuksi Oulun Marimekko myymälöihin!

Marimekon Myyjänä työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset myymälätehtävät, tärkeimpänä myynti- ja asiakaspalvelutyö. Meille on erityisen tärkeää laadukkaan ja elämyksellisen asiakaskokemuksen luominen: Sinä, annat kasvot Marimekolle, ja olet näin tärkeässä roolissa inspiroivaa asiakaskokemusta toteuttaessasi. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää myynti- ja asiakaspalvelutaitojasi uudelle tasolle.
Tehtävä on osa-aikainen, viikoittaisen tuntimäärän ollessa noin 10-15h/viikko. Työsuhde on määräaikainen elokuun loppuun asti.
Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aktiivinen ja positiivinen palveluasenne, jolla hurmaat jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Nautit tuloksellisesta myyntityöstä ja toimintatapojasi ohjaa kaupallinen näkemys. Elämyksellistä asiakaskokemusta edistät huolehtimalla myymälän siisteydestä ja esillepanoista. Varastossa toimit järjestelmällisen tehokkaasti ja tartut myymälän kaikkiin työtehtäviin reippaasti. Olet iloinen, ahkera ja helposti lähestyttävä tiimipelaaja, joka on kiinnostunut muodista ja sisustamisesta.
Edellytämme sinulta:

Kokemusta myyjän työtehtävistä
Kaupallista näkemystä
Myyntihenkisyyttä
Huolellisuutta, vastuuntuntoa ja oma-aloitteisuutta
Hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä

Meillä Marimekossa työtekijöitä kannustetaan aitouteen, rehtiyteen, rohkeuteen ja maalaisjärjen käyttöön. Mielestämme työssä - kuten elämässä yleensäkin - pitää olla iloa ja yhdessä tekemisen meininkiä. Mikäli koet nämä arvot omiksesi, tarjolla on mielenkiintoinen ja haastava työ kauniissa ympäristössä, osana mukavaa ja osaavaa tiimiä ja työyhteisöä.
Myymälät sijaitsevat kauppakeskus Valkeassa ja Ideaparkissa. Odotamme hakijoilta mahdollisuutta työskennellä molemmissa myymälöissä.
Hae tehtävää täyttämällä hakulomake osoitteessa http://company.marimekko.fi/marimekkolaiseksi/avoimet-tyopaikat viimeistään 9.5.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin aikana, joten haethan paikkaan mahdollisimman pian! Haku suljetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hakuajan aikana Silja Ahonen, [email protected] ja Tiina Salmela, [email protected].
Marimekko on valittu 4. houkuttelevimmaksi työnantajaksi Suomessa kaupallisen alan ammattilaisten keskuudessa, kertoo Universumin tutkimus. Marimekko on lisäksi valittu 2. houkuttelevimmaksi työnantajaksi Suomen kaupallisen alan opiskelijoiden keskuudessa. Voit lukea lisää Universumin tutkimuksesta heidän kotisivuiltaan.

Marimekon kulttuuri ja työilmapiiri perustuvat tasa-arvoon ja inklusiivisuuteen vaalien moninaisuutta. Marimekko toivottaa kaikki hakijat tervetulleiksi ja kannustaa hakemaan tehtävään kansalaisuudesta, etnisestä alkuperästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä, vammaisuudesta, uskonnosta tai muusta henkilökohtaisesta ominaisuudesta riippumatta. Rekrytoinnit Marimekolla perustuvat aina liiketoiminnan tarpeeseen ja kandidaatit arvioidaan rekrytointiprosessissa relevantin tiedon, taidon, kokemuksen sekä motivaation perusteella.

Työpaikan osoite: Isokatu 24, 90100 Oulu
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Kesätyö
Hakuaika päättyy: 09.05.2024 10:41
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/e638bea1-a...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 13:41
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: e638bea1-ad3e-4691-aa79-7bbc2374ba8c

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti