Skip to main content

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUTEEN, teollisuus23

Haemme kesätyöntekijöitä TEOLLISUUSALAN TYÖTEHTÄVIIN Pohjanmaan alueelle eri asiakasyritystemme palvelukseen.

Kiinnostaisiko sinua kesätyöt esimerkiksi metallin, muovin tai elintarvikkeiden parisssa? Kuulostaako erilaiset kokoonpano, pakkaus tai tuotantotehtävät hyvältä puuhalta?  Tai oletko jo kokenut konkari, joka hallitsee useamman eri työvaiheen ja sinulla on rohkeutta hoitaa erilaisia työtehtäviä? 

Jätä meille hakemus ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi! Millaiset kesätyöt sinua kiinnostavat?

----------

Etsimme teollisuuden työtehtäviin kesätyöntekijöitä useisiin eri asiakasyritystemme kohteisiin Pohjanmaan alueella. Kerro hakemuksessasi millaista osaamista omaat jo entuudestaan, jonka avulla osaamme kertoa tarkemmin juuri sinulle soveltuvista työtehtävistä.

Monissa työtehtävissä asenne ratkaisee, mutta esimerkiksi ammattipätevyys mahdollistaa sinulle pääsyn myös vaativampiin tehtäviin, joten kerrothan meille hieman koulutus- sekä työtaustastasi. Tarjoamme eri mittaisia kesätyöpätkiä, joten hakemuksessa on hyvä myös mainita, milloin olisit valmis aloittamaan työt ja miten pitkään olet käytettävissä. Palkkaus määrittyy työtehtävän sekä aiemman osaamisesi mukaan. Palkka on kuitenkin aina vähintään työehtosopimuksen määrittämä. 

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUTEEN, teollisuus23

Eezy Oyj
Pohjanmaa
Vaasa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti