Skip to main content

Kesätyöt kunnossapidossa - eteläinen Suomi

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on lähes 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Group

www.metsagroup.com

Metsä Group leads the way in the bioeconomy. We invest in growth, developing bioproducts and a fossil free future. The raw material for our products is renewable wood from sustainably managed northern forests. We focus on the growth sectors of the forest industry: wood supply and forest services, wood products, pulp, fresh fibre paperboards, and tissue and greaseproof papers.

Metsä Group's annual sales is approximately EUR 5.5 billion, and we have around 9,200 employees in 30 countries. Our international Group has its roots in the Finnish forest: our parent company is Metsäliitto Cooperative owned by 100,000 forest owners. 

KESÄTYÖT KUNNOSSAPIDOSSA - ETELÄINEN SUOMI

Haemme kesäksi 2023 lukuisia kesätyöntekijöitä kunnossapidon tehtäviin tehtaillemme eri puolilla Suomea. Kunnossapidon kesätöitä on tarjolla sekä mekaanisessa että sähkö- ja automaatiokunnossapidossa sellu-, kartonki- ja pehmopaperitehtailla sekä sahoilla ja Kerto- ja vaneritehtailla.

Tällä hakulomakkeella voit hakea mekaanisen kunnossapidon tehtäviin eteläisen Suomen alueelle, jossa tehtäviä on tarjolla Metsä Fibren sahalla Rengossa.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Kunnossapidon kesätyötehtäviin kuuluu esimerkiksi tuotantolaitteiden ja koneiden kunnonvalvontaa, vianpaikannusta, vikakorjauksia ja ennakkohuoltoja sekä laiteasennuksia. Kunnossapidon kesätyöntekijänä teet töitä sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa.

Mekaanisen kunnossapidon kesätyöt ovat prosesseihin liittyvien mekaanisten laitteiden, kuten pumppujen ja telojen asentamista, korjausta ja huoltoa. Työhön voi kuulua muun muassa korjaushitsauksia, prosessilaitteiden irrotuksia huoltoja varten ja ennakoivaan kunnossapitoon liittyviä huoltokierroksia. Tehtävässä on osattava tulkita konepiirustuksia ja asennusohjeita.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme kunnossapidon tehtäviin ensisijaisesti konetekniikkaan tai sähkö-/automaatiotekniikkaan suuntautuneita opiskelijoita.

Kunnossapidon tehtävissä tarvitset hyvää hahmottamis- ja keskittymiskykyä, oma-aloitteista otetta työntekoon, ryhmätyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät edellyttävät teknistä osaamista, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä vastuullisuutta. Arvostamme halua oppia ja kehittyä työssä.

Suurin osa kunnossapidon kesätyöpaikoista edellyttää myös valmiutta vuorotyöhön ja 18 vuoden ikää.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Turvallisten työtapojen edistäminen on tärkeä osa ammattitaitoa, ja sitä odotamme myös kaikilta uusilta taloon tulijoilta.

Miksi Metsä?

Metsässä pääset työskentelemään kestävän tulevaisuuden puolesta - mukavassa seurassa! Tule edistämään fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta.   

Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi. Kesän 2022 kesätyöntekijöistämme 97 prosenttia suosittelisi meitä ystävälleen.  

Katso videolta, mitä aiemmat kesätyöntekijämme kertovat kokemuksistaan tuotannon tehtävistä Metsä Groupissa.   

Tältä videolta pääset kuulemaan kesätyöntekijöidemme kokemuksista tehtaalla ja muutosta uudelle paikkakunnalle kesätyön ajaksi.

Tutustu viime vuoden kesätyöntekijöidemme kokemuksiin @metsagroup-Instagramissa: tarinat löydät kohokohdista #KesäMetsässä.   

Hae kesäksi Metsään!

Kesätyöhausta ja tehtäväalueista kerromme vielä tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla lukee, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yksiköidemme yhteystiedot, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.  

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2023 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Luomalla hakijatilin urasivullamme pystyt hyödyntämään hakemustasi myös muissa kesätyöhauissamme.  

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian.   

Huomioithan myös muut tehtäväalueemme - tarjoamme kiinnostavia kesätöitä esimerkiksi tuotannon tehtävissä.  

Onnea hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti