Skip to main content

Key Account Manager

Rohkeutta - intoa - innovatiivisuutta - kumppanuutta - erikoisosaamista - korkeaa teknologiaa - kasvua - kansainvälisyyttä - asiantuntijuutta - luovuutta - joustavaa työntekoa Kaikkea tätä - ja paljon muuta - on vahva 2020-luvun korkeateknologian kansainvälinen asiantuntijayritys Pimatic.

Tulevaisuuteen yrityksellämme on vahvat kasvutavoitteet ja haluamme ylläpitää hyväsuuntaista tekemistä ja ryhmähenkeä organisaatiossamme. Olemme vakiinnuttaneet asemamme monien maailman oman alansa johtavien valmistajien luottokumppanina globaalisti pneumaattisten ratkaisujen saralla. Arvomaailmamme koostuu rohkeudesta, tasa-arvosta ja suvaitsevaisuudesta.

https://www.pimatic.fi/fi/

Etsimme myyntiimme vahvistukseksi sinua,

Key Account Manager

Etsimme nyt teknisen ratkaisumyynnin osaajaa! Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sekä uusien että olemassa olevien asiakkaidemme kanssa. Konsultoit ja ohjaat päätöksentekijöitä tiedostaen, että onnistuminen työssä vaatii päivittäistä aktiivista roolia sekä itsenäistä vastuun kantamista. Teet ratkaisujamme tunnetuksi ja kerrot mielelläsi alan uusista innovaatioista hyödyntäen vahvaa teknistä taustatukeamme.

Tehtävässä luot, ylläpidät ja kehität asiakkuuksia, tavoitteenasi vahvat ja pitkäkestoiset kumppanuudet. Sinulla on kyky verkostoitua ja kokemus on opettanut sinua kommunikoimaan sujuvasti asiakkaiden ja päättäjien kanssa niin suomeksi kuin englanniksi. Olet pitkäjänteinen, rauhallinen, asiantunteva ja vuorovaikutustaitosi ovat korkealla tasolla. Pidät, mitä lupaat ja ymmärrät sujuvan yhteistyön ylläpitämisen merkityksen pitkien asiakasprojektien onnistumisen edellytyksenä.

Koulutustaustasi on tekninen. Arvostamme aiempaa kokemusta pneumatiikan tai hydrauliikan alueen tuotteiden parista. Sinulla on halu oppia uutta, innostut onnistumisista ja koet tarjoamamme ratkaisut kiinnostavina.

Tarjoamme sinulle vankan pohjan myyntityölle laadukkaiden tuotteiden parissa. Saat meiltä tarvitsemasi työkalut ja täyden tuen tavoitteidesi saavuttamiseksi sekä tarvittavan perehdytyksen - meille on tärkeintä oikea asenne tekemistä kohtaan. Tehtävässä pääset aidosti kehittämään, vaikuttamaan ja haastamaan itseäsi. Pääset ottamaan monipuolista ja motivoivaa vastuuta myynnin itsenäisessä roolissa. Tehtävä ei ole paikkakuntasidonnainen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel Oy, seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308.

Jätä meille CV:si palkkatoiveineen ja motivaatiokirjeineen 20.5. mennessä osoitteessa eezypersonnel.fi

Pimatic Oy

Pimatic kuuluu 16 muun yrityksen kanssa Dacke Industri Ab-konserniin, jonka teollisuuden menestyviin yrityksiin pitkäjänteisesti sijoittava omistaja on Nordstjernan. Nordstjernan luo omistamilleen yrityksille vakaan ja kestävän pohjan kehittää ja kasvattaa niitä pitkäjänteisesti sekä pitkäaikaisesti.

Lue lisää täältä:

https://dackeindustri.se/

https://www.nordstjernan.se/

Yhteystiedot: Eezy Personnel Oy
Seniorikonsultti Johanna Ahola
p. 0400 739 308 tai [email protected]
Työpaikan osoite: Huittinen, 32700 Huittinen
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/bfda13d2-e...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 13:55
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: bfda13d2-e571-40fd-8ed1-2159e28f9a83

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Key Account Manager

Eezy Personnel Oy
32700 Huittinen
Satakunta
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti