Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kiinteistönhoitaja Ouluun

Etsimme nyt Ouluun

KIINTEISTÖNHOITAJAA 

Coorin kiinteistönhoitajana olet tärkeä tekijä yrityksessämme. Voit tehdä omaa työtäsi koskevia päätöksiä, ja saat mahdollisuuksia kehittää teknistä osaamistasi. Asiakkaamme ovat erilaisia ja heillä on erilaiset tarpeet, ja siksi jokainen päivä työssäsi on erilainen. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle? 

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h/viikko. Työaika arkisin kello 7-15. Työnkuva pitää sisällään myös päivystystä.

Kilpailukykyinen palkka sopimuksen mukaisesti.

Saat oman työalueen sekä vapautta suunnitella työpäiviesi sisältöä. Pääset osaksi vahvaa ja hyvähenkistä tiimiä, jossa jokaisen työpanos on tärkeä.

Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen kohteisiin ja Coorin toimintatapoihin. Saat myös käyttöösi Coorin työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edun, mahdollisuuden liittyä vapaaehtoiseen sairauskassaan, laajan työterveyshuollon sekä Auntie - mielen hyvinvointipalvelun verkossa.  

Mitä työpäiviisi sisältyy? 

Tuttuja juttuja sinulle, joka olet aikaisemminkin työskennellyt kiinteistönhoidon tehtävissä. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtäviä sekä kiinteistöjen hoitoon ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Tehtävälistallasi on muun muassa:

  • palvelupyynnöt
  • huoltokirjojen ylläpito ja kuittaukset
  • urakoitsijoiden tilaus ja valvonta
  • kuukausikokeet (paloilmoitin, sprinkleri, turvavalaistus)
  • teknisten järjestelmien käyttö.

Suomen luonnostakin pääset nauttimaan sillä myös ulkotyöt kuuluvat työnkuvaan (esim.  nurmikonleikkuu, roskakierrokset, liputukset, auraukset ja hiekoitukset).

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen? 

Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen työskentelytapa, aikaisempaa kokemusta kiinteistönhuollosta sekä koulutus (esim. kiinteistönhoitajan tutkinto tai vastaava). Tarvitset tehtävässä hyvää suomen kielen taitoa ja takataskustasi tulisi löytyä B-ajokortti sekä työturvallisuuskortti. 

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvaselvitys, huumausainetestaus ja hänen on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.   

Miten ja milloin voit hakea tehtävään? 

Tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 28.5. mennessä. 

Lisätietoja sinulle antaa arkisin klo 8-16 Rainer Laitala, p. 0504548930. 

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.  

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.  

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kiinteistönhoitaja Ouluun

Oulu
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti