Skip to main content

Luhta Sportswear Company on Pohjoismaiden johtavia tekstiili- ja vaatetusalan yrityksiä. Konserni työllistää noin 1300 henkilöä ja tekee noin 250 miljoonan euron liikevaihdon. Konsernin merkit Icepeak, Luhta, Rukka, Torstai, Ril’s ja Your FACE tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan. Yrityksen tuotteita viedään yli 50 maahan. Vähittäiskauppaketjut Aleksi 13, Your FACE, Ril’s, Luhta Brand Store, Luhta Outlet ja uusi Luhta Outdoor Store kattavat myymäläverkostoillaan koko maan. Päämarkkina-alueita ovat kotimaan lisäksi Keski-Eurooppa, Ranska, Hollanti ja Italia. Vuonna 1907 perustetun sukuomisteisen yrityksen pääkonttori sijaitsee Lahden Renkomäessä.

Haemme pääkonttorillemme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen

KIRJANPITÄJÄÄ

Kirjanpitäjänä työskentelet osana Lahdessa toimivaa keskitettyä konsernin taloushallinnon tiimiämme, johon kuuluu 11 alan ammattilaista. Osastomme vastaa suomalaisen emoyhtiön ja kahdentoista tytäryhtiön taloushallinnosta sekä konsernilaskennasta. Lahdesta hoidettavat tytäryritykset toimivat useissa Euroopan maissa sekä Pohjois-Amerikassa.

Kansainvälisessä ympäristössämme tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi nimettyjen konsernin ulkomaisten tytäryhtiöiden kirjanpito, raportointi ja alv-asiat. Apunasi on tarvittaessa paikallinen tilitoimisto. Toimit aktiivisesti yhteistyössä oman sekä yrityksen muiden osastojen kanssa ohjeistaen tarvittaessa oikeita toimintatapoja. Yhtiössä on tulossa taloushallinnon järjestelmäuudistus, johon sinun on mahdollisuus päästä osallistumaan taloushallinnon edustajana.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kirjanpitäjän kokemusta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja olet mielelläsi mukana kehittämässä toimintatapoja ja järjestelmiä. Työssäsi olet tarkka ja täsmällinen. Asenteesi on positiivinen ja oma-aloitteinen sekä työskentelet itsenäisesti osana asiantuntevaa tiimiämme. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Neljä arvoamme, sisäinen yrittäjyys, uudistuminen, yhdessä tekeminen ja vastuunotto, ohjaavat sitä, miten saavutamme tavoitteemme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle uniikin uramahdollisuuden ja viihtyisän työyhteisön kansainvälisessä, yhdessä Euroopan johtavista tekstiili- ja vaatetusalan yrityksistä. Menestyvä, kasvava ja vastuullinen konserni tarjoaa työhösi tukevan perustan. Meillä pääset vaikuttamaan ja kehittämään sekä samalla kehittymään ja kasvamaan myös itse yhä monipuolisemmin alan ammattilaisena.

Arkeasi helpottavat liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Työtä on mahdollisuus hoitaa joustavasti etä- ja lähityötä yhdistäen, odotamme sinun työskentelevän pääkonttorillamme muutaman päivän viikossa. Pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan Lahden moottoritien läheisyydessä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jos näet itsesi osana tiimiämme, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.6.2023. Tarkoituksenamme on edetä rekrytoinnissa mahdollisimman nopeasti ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Mari Lassila, puh. 040 759 2522 torstaina 1.6. klo 14.00-16.00.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjanpitäjä

Lahti
Vakituinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 26.05.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti