Skip to main content

Kirjastotoimenjohtaja

Kirjastotoimenjohtaja vastaa Sotkamon kirjastosta, johon kuuluu pääkirjasto ja kirjastoauto. Hän johtaa kirjaston palveluja, kehittämistä, taloutta ja henkilöstöä. Sotkamon uuden/kirjastorakennuksen suunnitelutyö on loppusuoralla ja rakentaminen on alkamassa vuonna 2023. Kirjastotoimenjohtajan on mukana tässä hankkeessa.

Kirjaston johtaminen ja kehittäminen vaatii kykyä strategiseen suunnitteluun, yhteistyöverkostoissa toimimiseen, henkilöstöjohtamiseen, taloussuunnitteluun ja arviointiin sekä sitoutumista kunnan ja sivistyksen toimialan tavoitteisiin.

Sotkamon kirjastossa on käytössä Axiell Aurora-kirjastojärjestelmä, vuosilainoja on yht. n. 155 000 ja henkilökuntaa on 8.

Kelpoisuusehdot virkaan ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys kirjastojen tehtäviin ja toimintaan (Laki yleisistä kirjastoista 1492/2016 17§). Eduksi katsotaan kokemus kehittämistyöstä, hyvät vuorovaikutustaidot ja kielitaito.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Peruspalkka 3 200 €/kk (lisäksi vuosisidonnaiset lisät ja mahdollisuus TVA-lisään ja henkilökohtaiseen lisään).

Hakemukset pyydetään jättämään 8.3.2023 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi
Hakemukseen tulee liittää mukaan ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset.

Virka täytetään 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.sotkamo.fi/vapaa-aika/kirjasto

Sivistysjohtaja

[email protected]

0447502125

Tiedustelut 3.3.-8.3.2023 välisenä aikana.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti