Skip to main content

Klinikkaeläintenhoitaja

Eläinlääkäripalvelu TrioVet Oy on yksityinen eläinlääkäriasema, jolla on jo yksi toimipiste Pattijoella Raahen kaupungin alueella. Yrityksen eläinlääkärit hoitavat sekä suur-että pieneläimiä. Liminkaan avautuu heinäkuussa 2024 uusi pieneläinklinikka, jonne haetaan yhtä klinikkaeläintenhoitajan pätevyyden omaavaa eläintenhoitajaa. Klinikalla tehdään hyvätasoista peruspraktiikkaa pieneläimille ja välineistöön kuuluu mm. inhalaatioanestesia ja anestesiamonitori, hammaskiven poistolaite, ultraääniäänilaite ja hyvätasoinen inhouse-laboratorio. Röntgenlaitteita ei toistaiseksi ole.

Työnkuvasi on erittäin monipuolinen ja sisältää mm. asiakaspalvelua, toimenpiteissä avustamista, pienten toimenpiteiden suorittamista, laboratoriotyötä sekä välinehuoltoa. Päivittäisessä työssäsi avustat yhtä eläinlääkäriä sekä lisäksi toimenkuvaasi kuuluu kiinteästi huolehtia klinikan rehu-, lääke- ja tarviketilauksista sekä asiakaspalvelusta . Tämä työ sopii sinulle, jos omaat hyvät asiakaspalvelutaidot ja lisäksi sinulla on kyky hallita myös suurempia asiakokonaisuuksia. Työaikasi olisi pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 8-16, yhtenä päivänä mahdollisesti klo 10-18.

Toivomme sinulta hyvää perusosaamista pieneläimille tehtävistä toimenpiteistä (mm. eläinten oikea käsittely, näytteiden otto, kanylointi), välinehuollosta, laboratoriotyöskentelystä sekä asiakaspalvelusta (mm. puhelinneuvonta ja vapaankaupan tuotteiden ja rehujen myynti). Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta myös lääke-, rehu ja tarviketilausten tekemisestä, mutta tähän, kuten muihinkin työtehtäviin perehdytämme sinut. Meillä tehdään työtä hyvällä huumorilla ja sopivan rennolla asenteella, joten jos koet omaavasi myös riittävästi huumorintajua, sovit hyvin joukkoomme.

Työssä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Työsuhde olisi aluksi 24 kk:n määräaikainen työsuhde johtuen täysin uuden toiminnan avaamisesta. Palkkaus on neuvoteltavissa riippuen kokemus- ja osaamistasostasi, mutta on vähintään 2100 e/k.

Yhteystiedot: Laita vapaamuotoinen hakemuksesi, CV sekä todistus klinikkaeläintenhoitajan tutkinnosta osoitteeseen [email protected]. Käsittelemme hakemukset tulojärjestyksessä ja sopivan henkilön löytyessä paikka voidaan täyttää jo ennen haun päättymistä. Mahdolliset yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15, ensisijaisesti toivomme yhteydenottoa sähköpostitse.
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2100 e/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 10.05.2024 21:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/ff3c5eb5-a...
Ilmoitus jätetty: 27.04.2024 13:36
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ff3c5eb5-a87e-4ad5-9293-16e6f1472dea

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti