Skip to main content

Koekeittiöasiantuntija, Unilever Food Solutions

TYÖTEHTÄVÄ

Koekeittiöasiantuntijana työskentelet luoden uusia ja houkuttelevia makuelämyksiä Unilever Food Solutions tuotteille sekä kehität reseptiikkaa niiden ympärille. Seuraat aktiivisesti markkinatrendejä alalla ja pyrit vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ratkaisuillasi. Tehtävä on ainakin alkuun projektiluontoinen ja aloitetaan kolmen kuukauden mittaisella toimeksiannolla. Työt sijoittuvat toimistotyöaikoihin ja sinun on mahdollista tehdä töitä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Työskentelet Unileverin toimistolla Helsingin Kalasatamassa. Työhön voi kuulua matkustamista Suomessa sekä satunnaisesti muihin Pohjoismaihin ja Eurooppaan.

Koekeittiöasiantuntijana tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
- reseptikehitys sekä tuote- ja annoskuvien jakaminen sosiaaliseen mediaan
- osallistut tuotekehitykseen asiakkaille, tuotedemoihin sekä reseptien ja tuotteiden lanseerauksiin
- tuet markkinointia ja myyntiä omalla asiaosaamisellasi erilaisten materiaalien, sisältöjen sekä ulkoisen viestinnän kanssa
- ruokakoulutusten järjestäminen ulkoisille ja sisäisille sidosryhmille

Koekeittiöasiantuntijana työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Sinun on myös mahdollista toimia toiminimellä ja laskuttaa. Työsuhde alkaa heinä-elokuun aikana ja on projektiluontoinen kolmen kuukauden pätkissä.

MITÄ TARJOAMME

Tarjolla on mahdollisuus sinulle, joka haluat viedä omaa osaamistasi ja intohimoasi keittiöpuolen tehtävistä uudelle tasolle. Pääset tarjoamaan omia luovia ratkaisujasi asiakkaille koulutusten ja viestinnän kautta. Olet kiinnostavien tuotevalikoimien ja vahvojen brändien ympäröimänä kansainvälisessä yrityksessä. Palkkaus tehtävässä määräytyy kokemuksen mukaan sijoittuen 22-25 €/h välille. Kuulemme kuitenkin mielellämme ajatuksesi palkan suhteen.

ODOTAMME SINULTA

Sinulla on keittiöalan koulutus ja aiempaa kokemusta keittiömestarin tehtävistä tai muista esihenkilötehtävistä alalla. Sinulla on intohimoa ja vahvaa kiinnostusta tuotekehityksen ja reseptiikan pariin. Eduksi on, mikäli omaat myös kokemusta näistä. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja toimit luontevasti esiintymistilanteissa asiakkaiden kanssa. Hyödynnät myös työssäsi luovuttaa ja tarkkuutta sekä silmää upeille kokonaisuuksille.

YRITYKSESTÄ

Unilever on yksi maailman johtavia päivittäistavaroiden tuottajia. Liiketoimintayksiköt vastaavat puhdistus- ja hygieniatuotteista, elintarvikkeista ja jäätelöstä. Unilever Finland Oy:n toimisto sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.

Unilever Food Solutions toimii osana kansainvälistä Unilever-konsernia palvellen suurkeittiö- ja ravintola-asiakkaita. Tuotemerkkimme ovat maailman tunnetuimpia, kuten Knorr, Hellmann's ja Maizena. Valmistamme tuotteita, jotka säästävät keittiön arvokasta aikaa, mausta ja laadusta tinkimättä, ja tarjoamme asiakkaillemme inspiroivia ideoita, jotka pitävät heidän ruokalistansa raikkaana ja yllätyksellisenä.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää nettisivujemme kautta 31.05.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan Senior HR-konsulttiin Adeccolla:

Anniina Nyholm, Adecco 040 682 2644, [email protected]

Kiitos hakemuksestasi!

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse tietosuojasyistä.

AVAINSANAT
Koekeittiöasiantuntija, keittiömestari, reseptiikka, Helsinki, Unilever Food Solutions, Adecco

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anniina Nyholm, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koekeittiöasiantuntija, Unilever Food Solutions

Adecco
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti