Skip to main content

Loppuvarustelija, ABB Oy Drives

Etsitkö merkityksellistä työtä yrityksessä, joka on markkinajohtaja alallaan? Entä mahdollisuus omalla työllä vaikuttaa energiankulutukseen? Pysyykö työkalut kädessä ja haluaisit päästä työskentelemään laitevalmistuksessa?

Haemme reippaita Loppuvarustelijoita ABB Oy Drivesille Helsingin Pitäjänmäkeen taajuusmuuttajien tuotantoon. Työtehtävät ovat testausten jälkeisten taajuusmuuttajamoduulien jälkiasennukset ja pakkaustehtävät.

Toivomme sinulta soveltuvaa alan kokemusta/koulutusta, esim. logistiikan, elektroniikka-, ICT- tai sähköasentajan tehtävistä. Tehtävät edellyttävät myös hyvää suomen kielen taitoa sekä valmiutta 2-vuorotyöhön.
Pärjäät työssä loistavasti, jos arvostat laadukkasat työnjälkeä ja toimit hyvin sekä tiimissä että itsenäisesti.

Aikaisempi kokemus esim. logistiikka- tai kokoonpanotehtävistä katsotaan eduksi, mutta asenne ja halu oppia ovat sitäkin tärkeämmässä roolissa. Saat työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä mahdollisuuden oppia paljon uutta läpi työsuhteen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana ja on alkuun n. 3 kuukuden määräaikainen Adeccon kautta, mutta sinulla on hyvät mahdollisuudet myös pidempään työsuhteeseen. Tarjolla on työ mielenkiintoisten tuotteiden parissa huipputiimissä. Palkkaus teknologiateollisuuden TES:in mukaan.

Miltä kuulostaa?

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan sitä pikimmiten osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan CV. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Veikko Salmi puh. 0403544809 tai sähköpostitse [email protected].

Lisätietoja tehtävästä antaa: Veikko Salmi, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Loppuvarustelija, ABB Oy Drives

Adecco
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti