Skip to main content

Kokkeja, Solo Sokos Hotel Pier 4, Helsinki

Kokkeja, Solo Sokos Hotel Pier 4, Helsinki

Tulevaisuuden hotellielämys meren äärellä 

Solo Sokos Hotel Pier 4 avataan loppukesällä 2024 Helsingin valovoimaisimmalle paikalle Katajanokanrantaan. Uusi puusta valmistuva rakennus on vaikuttava nähtävyys jo itsessään ja siihen tulee hotellin lisäksi Stora Enson pääkonttori sekä kahvila-, ravintola- ja kokoustiloja. Kunnianhimoisena tavoitteenamme on Suomen ilmastovastuullisin hotelli. Solo Sokos Hotel Pier 4 on suomalaisen osaamisen näyteikkunamaailmalle – niin kotimaisille kuin ulkomaisille vieraille. 

Kokkeja hotellin avaustiimiin

Keittiöpäällikkö, Michelin palkittu kokki Sauli Kemppainen rekrytoi keittiötiimiään hotellin korkeatasoiseen uniikkiin ruokaravintolaan. Etsimme hyvän asenteen omaavia, kehittymishaluisia ja motivoituneita kokkeja loppukesällä 2024 avattavan hotellin avaustiimiin. Palkkaamme asennetta ja valmennamme taitoja, joten meillä sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään keittiön huippuammattilaiseksi parhaiden opissa. A la carten lisäksi tehtäviisi kuuluu taata ruokatuotteen korkea laatu myös aamiaisen sekä kokous- ja tilausravintolatoiminnan osalta.

Meillä pääset toteuttamaan asiakkaille unohtumattomia kokemuksia yhteistyössä huippukollegojen kanssa!

MITÄ ODOTAMME SINULTA: 

  • Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja 
  • Kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa
  • Halua kehittyä ja kehittää
  • Paineensietokykyä ajoittain hektisessä arjessa
  • Valmiutta työskennellä vaihtelevissa työajoissa
  • Kokemusta a la carte keittiön toiminnasta

MITÄ TARJOAMME SINULLE: 

  • Vastuullisen työpaikan, jossa kurotetaan kohti kunnianhimoisia ympäristö- ja ilmastotavoitteita
  • Merkityksellisen roolin tulevaisuuden hotellielämyksen tuottajana
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää 
  • Ammattitaitoisen tiimin tuen 
  • Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedut
  • Sokotelin ja S-ryhmän laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet 

Lisätietoja ja hakuohjeet 

Palkkaamme henkilöitä joko kokoaikaisiin (112,5 h/3 vko) tai osa-aikaisiin (60 h ja 90 h/3vko) työsuhteisiin. Jos kiinnostuit ja haluat päästä työskentelemään uutuuttaan kiiltävään ja tasokkaaseen ilmastovastuulliseen hotelliimme täytä hakemus 10.6.2024 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi meille ainoastaan sähköisen hakulomakkeen kautta, emme huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/Kokkeja--Solo-Sokos-Hotel-Pier-4--Helsinki_R-28019
 

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Sauli Kemppainen sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 050 4785 507.

  

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin ensimmäiset vaiheet. Työllistyt osaksi S-ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.

Sokotel Oy on osa S-ryhmää. Me operoimme Suomessa kahtatoista Sokos- ketjun hotellia ja seitsemää Radisson- ketjun hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.

Sokotelille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus sekä Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta. Sokotel on savuton työpaikka.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti