Skip to main content

Kokki Kruunupyyhyn koulukohteeseen

Meille compassilaisille rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus on tekemisen ydin!

KOKKI VALMISTUSKEITTIÖÖN, KRUUNUPYY

Tule mukaan iloiseen tiimiimme luomaan makuelämyksiä mukaville asiakkaillemme. 

• Kronoby kommun, Krunupyyntie 6, 68500 Kruunupyy
• Työsuhteen muoto määräaikainen ja kokoaikainen, kyseessä perhevapaasijaisuus yli 10kk
• Pääsääntöinen työaika arkisin klo 6.30 - 14.00 välillä.
• Työ alkaa 2.4.2023 tai sopimuksen mukaan.

Onnistumme yhteistyöllä tiimin ja asiakkaan kanssa

Tule mukaan 4 hengen ammattilaistiimiimme valmistuskeittiöön jossa teemme merkityksellistä työtä nuorten ravitsemuksen ja heidän opiskelujaksamisensa eteen. Meillä on hyvä henki tehdä asioita yhdessä. Arkisin tehtävä päivätyö ja lomien pitäminen koulujen loma-aikaan voisivat sopia sinunkin elämän tilanteeseen?
Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta. Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Laatu on intohimona tehtävässäsi

Kokkina valmistat ja esille laitat yhdessä tiimikaveriesi kanssa herkulliset lounasruuat ja salaatit ravintolassa,joka toimii myös valmistuskeittiönä. Kyseessä on koulukohde,jossa valmistetaan ruokaa päiväkoteihin ja kouluille .
Keskeisimpiin tehtäviin kuuluu ruuan valmistus ja pakkaus, omavalvonta keittiössä, dieettiruokien valmistus ja huolehtiminen työturvallisuudesta. Osallistut myös osaamisen mukaan tavarantilauksiin ja inventaarioiden tekemiseen.
Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tekijän heti hänen löydyttyä tähän tehtävään.

Vastuunotto ja vastuullisuus on yksi arvoistamme, ja meillä pääset osaksi turvallisuuteen panostavaa tiimiämme

• Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti ja kutsumme sinut hyödyntämään monipuolista valmennus- ja koulutustarjontaamme. Kumppanuusoppilaitoksemme kertovat, että olemme edelläkävijöitä koulutustarjonnassamme.
• Arvostamme tiimityötä ja sitä, mitä juuri sinä tuot tiimiimme. Saat olla oma itsesi.
• Otamme vastuun ja toimimme vastuullisesti – People First! Pidämme huolta, että pääset lähtemään turvallisesti kotiin työpäivän jälkeen ja takaamme, että toimimme sinulle vastuullisena työnantajana. Saat myös itse ottaa vastuuta työssäsi.
• Huolehdimme sinulle turvalliset työolosuhteet: tarjoamme työvaatteet ja työkengät, perehdytyksen, kattavan työterveyshuollon sekä säännölliset keskustelut esihenkilösi kanssa

Etsimme Can Do -asennetta!

Pidämme tärkeänä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä suurkeittiössä. Etsimme tiimiimme joustavaa työkaveria, joka haluaa, että tiimimme onnistuu ja joka haluaa tehdä työtään monipuolisesti. Ruotsinkielen osaamisen katsomme suureksi eduksi hakuvaiheessa !
Opetamme sinulle yrityksemme käytännöt toimia johtavassa ruokapalvelujen yrityksessä. Ota rohkeasti yhteyttä meihin vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi?
Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maukkaita asiakaskokemuksia.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.3.2023. Voimme haastatella hakijoita jo hakuaikana ja palkata heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Widjeskog arkisin klo. 8-16 puh. 0406474562 ja Pia Hulden arkisin klo.8-16 puh. 0406614840

Compass Group on Suomen johtava ruoka- ja monipalveluiden tarjoaja. Toimimme useilla liiketoiminta-alueilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Olemme savuton yritys! Lue meistä lisää: www.compass-group.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti