Skip to main content

Kokki - Ravintolamestarit, Kuopio

Ravintolamestarit tarjoavat maukkaita elämyksiä vierailleen Kuopiossa historiallisestikin upeissa miljöissä. Ravintolamestareilla Työskennellään arvojen mukaisesti vastuullisesti, yhdessä, sydämellä.

Etsimme nyt tulevalle kesäkaudelle motivoituneita ja ruonlaitosta syttyviä kokkeja liittymään osaksi Ravintolamestareiden ammattilaisten tiimiä. Koetko siis monipuolisen ja laadukkaan ruuanvalmistuksen roolin omaksesi? Tässä voisi olla sopiva tehtävä juuri sinulle.

Tehtävässä onnistuaksesi, olet ammattitaidolla, hyvällä paineensieto- ja organisointikyvyllä sekä ammattimaisella asenteella varustettu persoona. Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluu sekä tilaus- ja a'la carteruokien valmistus, aina asiakasnäkökulma ja erikoisruokavaliot huomioiden. Työssäsi osallistut itse ruoanvalmistukseen sekä siihen liittyvien esivalmistelu ja esille laitto tehtäviin sekä huolehdit luonnollisesti myös työympäristön puhtaudesta ja hygieniasta. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä kokonaisvaltaista ymmärrystä laadukkaasta keittiötyöstä. Myös aiempi kokemus a'la carte puolelta on eduksesi. Tehtävään saat kuitenkin kattavan perehdytyksen, joten voit olla alalla monessa liemessä keitetty konkari tai hyvällä asenteella varustettu aloitteleva ammattilainen. Pääasia on, että olet aidosti kiinnostunut alan työtehtävissä ja sinulla löytyy todellista paloa ruokaa ja hyviä makuja kohtaan.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ja vauhdikkaassa työympäristössä lämminhenkisen tiimin ympäröimänä. Saat perehdytyksen tehtäviin ja kesän aikana sinulla on loistava mahdollisuus kehittää osaamistasi ravintola-alan ammattilaisten joukossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja jatkuvat elokuun lopulle saakka. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti, mutta oman aktiivisuuden mukaan voit täydentää työtuntejasi kiertämällä useammissa Ravintolamestareiden yksiköissä Kuopion alueella. Työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaan ja palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti osaamiseen ja aiempaan kokemukseesi perustuen.

Jos olet etsimämme ruoanlaiton ammattilainen ja koet tämän tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi jo tänään. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Toivomme sinulta:

Hyviä tiimityötaitoja sekä paineensietokykyä
Aikaisempaa kokemusta alan työtehtävistä ja halua kehittyä ammatissasi
Ammattimaista asennetta ja halua sitoutua työhösi pidemmäksi aikaa

Tarjoamme sinulle:

Mukavat työkaverit ja rennon työympäristön työskentelyyn
Monipuolisen työnkuvan jossa pääset kehittämään osaamistasi
Kattavan ja laadukkaan perehdytyksen työtehtäviisi sekä Totalin henkilöstön avun ja tuen työsuhteesi kaikissa sen vaiheissa

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus pikaisesti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.

Yhteystiedot: Laura puh. 040 158 7067
Työpaikan osoite: 70300 Kuopio
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 19.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/7c866e54-c...
Ilmoitus jätetty: 02.05.2024 09:49
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 7c866e54-c772-47e2-8278-bd57d54cf051

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki - Ravintolamestarit, Kuopio

TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
Kuopio
Pohjois-Savo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.05.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti