Skip to main content

Käytännössä työssä valmistetaan kaiutinelementtejä alusta loppuun. Työ on suurimmaksi osaksi käsillä tehtävää monipuolista tuotantotyötä. Työ sisältää myös muuta elektroniikkakokoonpanoa, laadunvarmistusta sekä valmiiden tuotteiden pakkausta.
Työssä menestyminen edellyttää:
Tarkkaa, systemaattista ja pitkäjänteistä työotetta, hyvää kädentaitoa ja kiinnostusta tuotantotyöhön, vastuullista ja laatutietoista asennetta, halua oppia ja kehittää omaa ammattitaitoaan
Audioalan tuntemus katsotaan eduksi, samoin kuin aiempi työkokemus tuotantotöistä. Työhön perehdytetään, joten aikaisempaa kokemusta työstä et kuitenkaan tarvitse. Elektroniikkakokoonpanoon liittyvästä osaamisesta, kuten juottamisesta on hyötyä.

Työ tarjoaa:
Mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti, mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja uniikkien tuotteiden parissa, keskimääräistä tuotantotyötä monipuolisemman työnkuvan, tiimin tuen ja miellyttävän työilmapiirin.

Yhteystiedot: Haluatko sinä antaa panoksesi suomalaisen audio-osaamisen menestystarinaan? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ja CV:si pikimmiten osoitteeseen [email protected]. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Olemme haastateltaviin yhteydessä viimeistään 15.5.2024.
Työpaikan osoite: Nuutisarankatu 15, 33900 Tampere
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 15.05.2024 09:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/e83d14fe-9...
Ilmoitus jätetty: 12.04.2024 14:59
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: e83d14fe-954e-421e-9f48-2558f1b36d35

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanija

Panphonics Oy
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti