Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokoonpanija, Scanfil EMS Oy, Sievi

Etsimme asiakkaallemme Scanfilille useita KOKOONPANIJOITA Sieviin

”Scanfil on yli 40 vuoden ajan ollut elektroniikka-alan vaativimpien asiakkaiden luotettava sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja. Scanfil valmistaa tuhansia tuotteita maailmanlaajuisesti, mutta emme koskaan pane omaa tuotemerkkiämme mihinkään niistä. Toteutamme asiakkaidemme tuotteita ja tuomme ne markkinoille. Asiakkaat saavat meiltä huipputason palveluita, aina tuotesuunnittelusta, teollistamisesta, toimitusketjun hallinnasta, valmistuksesta, laadunvalvonnasta ja jakelusta loppumarkkinoille asti.”

Syksyn nyt oikeasti alettua haemme  KOKOONPANIJOITA erilaisiin kokoonpanotehtäviin. Kokoonpanon tehtävissä menestymiseen et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta, mutta toivomme sinulta innokasta ja asioita omaksuvaa asennetta, jolloin työtehtäviin perehtyminen onnistuu parhaiten. Oma-aloitteisuus ja itsenäinen sekä ripeä toimintatapasi ovat toivottuja piirteitä näissä tehtävissä. Huolehdit annetuista töistä tarkasti ja huolellisesti loppuun saakka.

Työtä tehdään päivä-/ 2-vuorossa. Työ alkaa heti/ sopimuksen mukaan syyskuussa.

Maksamme sinulle osaamisesi/ teknologia tes mukaista palkkaa. Työssä pääset osaksi mukavaa työtiimiä ja hyvän perehdytyksen työtehtäviin työn alkaessa. Saat paikallista palvelua koko työsuhteesi ajan sekä

Go Onin henkilöstöetuohjelman edut käyttöösi. 

Tässä olisi oiva tilaisuus työllistyä pian ja tehtävässä saattaa työt jatkua pidempäänkin. Laita hakemuksesi tulemaan www.go-on.fi -sivuillamme ja kerro minkälaista työtä olet tehnyt aiemmin. 

Lisätietoja Sanna Laitala 0400 385 010 [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanija, Scanfil EMS Oy, Sievi

69100 Kannus
Kokkola
69440 Lestijärvi
69300 Toholampi
85200 Alavieska
85500 Nivala
85900 Reisjärvi
84100 Ylivieska
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 03.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti