Skip to main content

Koneiden huoltohenkilö metallin murskalaitokseen

Romu Keinänen Oy on vuonna 2001 perustettu metalliromun kierrätykseen erikoistunut perheyritys. Yrityksemme toimii romunkäsittelyyn ympäristöluvat saaneilla laitoksillaan Espoossa, Karjaalla, Vantaalla ja Tammisaaressa. Ostamme ja otamme vastaan kaikkea metallijätettä aina sardiinipurkista isoihin voimalaitoksiin. Jalostamme metalliromun teollisuuden raaka-aineeksi niin kotimaahan, Eurooppaan kuin Aasiaankin.

Etsimme meidän uuteen murskauslaitokseemme raskaiden koneiden ja laitteiden huoltohenkilöä.

Tulet vastaamaan meidän laitoksemme ja sen eri osien kunnon tarkastamisesta ja ylläpitämisestä sekä tekemään monipuolisesti erilaisia huolto- ja korjaustöitä. Työ tapahtuu pääasiassa raskaiden kuljettimien ja hydrauliikan parissa.

Teet pienempiä tai isompia korjaustöitä, riippuen osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Osa laitoksemme koneikosta on ulkona, eli työtä tehdään myös jonkun verran säiden armoilla.

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti päiväsaikana mutta toivottavasti pystyt joustamaan ja olemaan akuuteissa tapauksissa töissä myös muina aikoina.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuvaa koulutus (esim. sähköalan tai mekaaninen ammattitutkinto) tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävästä. Kokemus esimerkiksi murskaamisesta tai maanrakennuskoneiden tai muiden raskaiden koneiden korjaamisesta katsotaan eduksi. Pystyt asioimaan itsenäisesti ulkomaisten laitetoimittajien ja teknisen tuen kanssa sekä tilaamaan varaosia englanniksi. Katsomme eduksesi myös osaamisen lukea teknisiä piirustuksia.

Arvostamme oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta ja tunnollista otetta työhön. Työkielenä käytämme suomea.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen lisäksi mm. työterveydenhoidon ja työvaatetuksen, hyvän lounasedun sekä mahdollisuuden edetä uusiin tehtäviin. Palkka muodostuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tammisaaren laitoksemme on Euroopan moderneimpia metallinkierrätyslaitoksia. Tämä paikka sopii sinulle, jos kaipaat työltä sopivasti haastavuutta ja mahdollisuutta kehittää omaa ammattitaitoasi. Työ voisi olla passeli vaikkapa alanvaihdosta haaveilevalle insinöörille. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja ote työn tekoon.

Jos tunnistat itsesi seuraavista: kätevä, tekevä ja hyvä asenne, lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta viimeistään 23.6.2024.

Huomaathan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Huom! Mainitse hakemuksessasi mitä paikkaa olet hakemassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koneiden huoltohenkilö metallin murskalaitokseen

Tammisaari
Kokopäiväinen, Vakituinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 25.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti