Skip to main content

Koneistaja Kilkanen Oy:lle Vaasaan

Etsimme asiakkaallemme Kilkanen Oy:lle KONEISTAJIA Vaskiluotoon. Kilkanen Oy tarjoaa sinulle työympäristön, jossa pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisissa koneistajan tehtävissä. Saat myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vaativissakin työtehtävissä. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Koneistajana tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
- Erilaisilla CNC-koneilla työskentely ja niiden ohjelmointi.

MITÄ TARJOAMME
Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen (40 h/vko) ammattitaitoisen ja innostavan tiimin parissa. Saat kattavan ja hyvän perehdytyksen työhösi. Valittujen henkilöiden kanssa solmitaan työsopimus Adeccon kanssa. Tulevaisuudessa sinulla on kuitenkin mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen omille kirjoille. Lisäksi sinulla on Adeccon työsuhde-edut, kuten koulutusetu ja liikuntaetu.

ODOTAMME SINULTA
Toivomme, että olet suorittanut koneistajan koulutuksen tai sinulla on aikaisempaa kokemusta koneistuksesta ja metallialalta. Työhön saat kattavan perehdytyksen, mutta eduksesi katsotaan piirustustenlukutaito ja ymmärrystä alan vaatimuksista. Tärkeintä kuitenkin on oma-aloitteisuus ja motivoitunut asenne työtä ja uuden oppimista kohtaan. Lisäksi arvostamme vastuullista työskentelyotetta sekä laadun ja tehokkuuden ymmärtämistä.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
- Kokemus koneistajan työstä ja metallialan tuntemus
- Piirustustenlukutaito
- Halu oppia uusia asioita ja kehittää omaa ammattitaitoaan
- Positiivinen ja reipas asenne sekä hyvä motivaatiota työhön.
- CAM-ohjelmoinnin osaaminen on plussaa
Työturvallisuuskortti ja muut kortit ovat eduksesi.

KILKANEN OY
Kilkanen Oy on pitkänlinjan perheyritys, joka on perustettu vuonna 1969. Olemme vaativan koneistuksen ammattilaisia ja haluamme löytää juuri oikeat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat kehityksen kärjessä kulkevat globaalit kone-, moottori- ja laitevalmistajat esimerkiksi laiva-, energiantuotanto- sekä öljy- ja kaasuteollisuudessa. Nykyisin olemme osa Leinolat Groupia neljän muun metallialan yrityksen kanssa. Tutustu yritykseen tarkemmin: Kilkanen Oy :: Yritys (leinolatgroup.fi)

OTA YHTEYTTÄ
Haethan tehtävää 5.5.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan Adeccon HR-konsulttiin Janne Henriksson 040 154 5851, [email protected]. Voit ottaa yhteyttä myös WhatsAppilla tai poikkea toimistollemme Kauppapuistikolle!

Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat
teollisuus, koneistus, asentaja, Vaasa, Kilkanen, Adecco

Lisätietoja tehtävästä antaa: Janne Henriksson, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koneistaja Kilkanen Oy:lle Vaasaan

Adecco
Vaasa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti