Skip to main content

Korkeakouluharjoittelija, kesätyö

Näetkö itsesi ratkaisemassa kasvavan kaupungin ympäristöhaasteita? Tule harjoittelijaksi Espoon ympäristövalvontaan ja koe kuinka tehdään merkityksellistä työtä ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseksi. Tarjoamme sinulle monipuolista kokemusta ja osaamista kaupunkiorganisaation ympäristötyöstä. Tulevien ympäristöammattilaisten kouluttaminen on meille tärkeää.
 
Työssäsi saat hyvän käsityksen ympäristön pilaantumisen ehkäisemisestä. Selvität ympäristön pilaantumista, teet valvontatarkastuksia ja valvot jätehuoltoa. Suunnittelet asukkaiden osallistamista meluntorjuntaan ja teet taustaselvityksiä, raportoit ja kokoat sisältöjä verkkosivuille yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä ympäristövalvonnan asiantuntijoiden kanssa ja ympäristötarkastajat perehdyttävät sinut työtehtäviisi ja ohjaavat työtäsi.

Harjoittelu sijoittuu ympäristö- ja rakennusvalvontakeskukseen ympäristönsuojelun palvelualueelle. Toimipisteemme sijaitsee Otaniemessä metroaseman läheisyydessä uudessa ja modernissa monitoimitilassa. Yhdistämme joustavasti läsnä- ja etätyötä.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, Tekniikantie 15, Espoo.
Työaika: 36 h 15min/viikko, liukuva työaika. Harjoittelu noin 6 kk alkaen 3.4. tai sopimuksen mukaan.
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.
Haastattelut: 24.2.-10.3. ja valinta 17.3. mennessä.

Kelpoisuusvaatimukset: Korkeakouluopiskelija, jolla on vähintään 2 vuoden opinnot soveltuvalta ympäristö- tai luonnontieteelliseltä alalta. B-luokan ajokortti.

Tehtävässä edellytetään kiinnostusta ympäristövalvonnan tehtäviin, aloitteellista ja itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Arvostamme tietämystä ympäristöstä, päästöjen (kuten melu, jätteet ja haitta-aineet) vaikutuksista ja hallinnasta sekä viestintävalmiuksia (osallistaminen, raportointi, verkkosivut). Lisäksi tietämys ympäristölainsäädännöstä ja miehittämättömien lennokkien (drone) käytöstä ja niitä koskevasta lainsäädännöstä katsotaan eduksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa valvontapäällikkö Maria Myllynen, [email protected], p. 040 6394 954.
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 1800€/kk
Työ alkaa: 3.4.2023 - 29.9.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 15.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-37-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 25.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11807111

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti