Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kotihoidon ohjaaja, Matinkylä-Olarin kotihoito

Tervetuloa Espoon kotihoitoon! Haemme innokasta ja kehittämismyönteistä henkilöä kotihoidon ohjaajaksi Matinkylä-Olarin kotihoitoon. Matinkylä-Olarissa toimii neljä tiimiä ja asiakkaita hoidetaan hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Työskentelyn tukena on moniammatillinen toimintatapa.

Kotihoidon ohjaaja toimii lähiesihenkilönä. Työtehtäviin kuuluvat mm. palvelussuhdeasioiden hoitaminen, kehityskeskustelut, työn organisointi ja asiakastyön turvallinen toteutuminen. Arkeen kuuluu myös oppilaitosyhteistyö. Esihenkilön yksi tärkein tehtävä on olla työntekijöille tukena, joten odotamme valittavalta henkilöltä joustavuutta, kykyä ja halua olla henkilötölle läsnä sekä yhteistyötaitoja.
Espoon kotihoidossa käytetään Lifecare -asiakastietojärjestelmää, Hilkka -toiminnanohjausjärjestelmää, RAI:ta asiakkaan toimintakyvyn arvioinnissa sekä Titaniaa työvuorosuunnittelussa. Työajanseurannassa käytetään Nepton -ohjelmaa.

Haastattelut aloitetaan hakuaikana Teamsin kautta tai kotihoidoon toimistolla. Erillinen kutsu tulee haastatteluun valituille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Matinkylä-Olarin kotihoito, Piispantilankuja 6 C 3 krs
Työaika: 36h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito (sosiaalihuoltolaki (1301/2014) 46 a § (292/2016) mukainen pätevyys.

Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta kotihoidosta ja esihenkilötehtävistä. Lisäksi arvostamme ruotsin kielen osaamista.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Päivi Hynynen-Ellenberg, 0504134621 ja sairaanhoitaja Katri Piispanen, 0406393746.
Työpaikan osoite: Piispantilankuja 6 C 3 krs, 02240 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3035,41€/kk
Työ alkaa: 1.8.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1006-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11487670

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kotihoidon ohjaaja, Matinkylä-Olarin kotihoito

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.07.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti