Skip to main content

Koulunuorisotyöntekijä-harrastuskoordinaattori

Muonion kuntaan haetaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen koulunuorisotyöntekijä-harrastuskoordinaattoria.

Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja reitteineen tarjoaa mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan.

Tule töihin mukaviin työyhteisöihin - haemme nuorisokulttuurin tuntevaa innostunutta ja kehitysmyönteistä koulunuorisotyöntekijä-harrastuskoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ sisältää 80% koulunuorisotyötä ja 20% #harrastamisensuomenmalli -hankkeen mukaista harrastustoiminnan koordinoimista ja järjestämistä.

Kuulut kahteen työyhteisöön; yhtenäiskouluun sekä nuorisopalveluihin. Toimipisteesi sijaitsee yhtenäiskoululla, missä pääset tekemään aktiivista yhteistyötä niin koulun henkilöstön kuin myös Lapin hyvinvointialueen opiskelijahuollon henkilöstön kanssa. Nuorisopalveluiden työyhteisö on tiivis ja inspiroitunut, missä työskentelet avoimen perusnuorisotyön ja erityisnuorisotyön kanssa yhteistyössä.

Koulunuorisotyön tavoitteena on nuoren yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukeminen sekä yhteisöllisyyden ja osallisuuden vahvistaminen. Tavoitteemme on toteuttaa koulunuorisotyötä niin, että työmuoto tukee perusopetuksen yhteisöllistä kasvatustyötä.

Koulunuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu nuorisotyön toteuttaminen yhtenäiskoulun arjessa, pääasiallisena vastuualueena 5-9 -luokkalaiset. Tehtävään kuuluu yksilöllinen ja läsnä oleva nuoren kohtaaminen sekä yhteisöllisyyden ja ryhmädynamiikan tukeminen koulun arjessa. Tehtävään kuuluu erilaisiin työryhmiin osallistuminen sekä tapahtumien ja ryhmäytysten suunnittelu ja toteutus. Koulunuorisotyöntekijä on säännöllisesti myös perusnuorisotyön tukena esimerkiksi avoimissa nuorten tilailloissa ja viikonloppuisin järjestetyissä tapahtumissa. Työaikaan sisältyy säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä.

Harrastuskoordinaattorin tehtäviin kuuluu #harrastamisensuomenmalli -hankkeen suunnittelu, organisointi, toteutus ja raportointi sekä yhteyshenkilönä toimiminen kunnan ja kolmannen sektorin toimijoiden välillä.

Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, organisointikykyä, joustavuutta, aktiivista työotetta sekä digitaitoja.

Kelpoisuusehtona on alan soveltuva korkeakoulututkinto (AMK). Hakijalta edellytetään työkokemusta nuorisoalalta. Työkokemus oppilaitoksissa tehdystä nuorisotyöstä katsotaan erityiseksi eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (02VAP060 +TVA) ja on 2503,90€. Esihenkilönä tehtävässä toimii nuorisovastaava. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, viikkotyöaika on 38,25t (yleistyöaika).

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi 6.5.2024. klo 15.00 mennessä.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka pyritään järjestämään viikolla 20/21.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
nuorisovastaava Heidi Pouttu, puh. 040 5929 281, [email protected]

Yhteystiedot: Nuorisovastaava Heidi Pouttu, puh. 040 5929 281, [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: KVTES (02VAP060 +TVA), yht. 2503,90€
Työ alkaa: 01.08.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 06.05.2024 12:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/2da12105-1...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 11:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2da12105-14e3-466d-af6d-afb64f114be1

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti