Skip to main content

Kouluterveydenhoitaja

Haemme sijaisuuteen Lietoon kouluterveydenhoitajaa, aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Oletko kiinnostunut koululla tapahtuvasta lasten ja nuorten terveydenedistämisestä? Kouluterveydenhoitajan tehtävässä pääset aitiopaikalla toteuttamaan tätä kouluterveydenhuollon asiantuntijana, yhdessä koululääkärin sekä muiden opiskeluhuollon palveluiden työntekijöiden kanssa.

Meillä on tarjota sinulle mielenkiintoinen työ kouluyhteisössä. Päätoimipisteesi ovat Liedon alakouluissa ja työskentelet myös noin 2 pvää kuussa Loimaalla alakouluissa. Avuksi ja tueksi saat luonnollisesti myös oman yksikön työyhteisön sekä helposti lähestyttävän esihenkilön.

Voisitko sinä tuoda meille työyhteisöön oman osaamisesi ja lähteä kanssamme edelleen kehittämään kouluterveydenhoitajan yötä? Viihdytkö työssä, jossa voit työskennellä itsenäisesti, mutta et yksin? Me teemme työtä lasten ja nuorten eteen moniammatillisissa tiimeissä, joten hyvistä vuorovaikutustaidoista on sinulle ehdottomasti etua. Me kouluterveydenhuollossa arvostamme ihmisläheistä työotetta ja asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme ovat meille tärkeitä.

Meidän etsimällämme terveydenhoitajalla voi olla pitkä kokemus terveydenhoitajan työstä tai saatat olla juuri valmistunut. Olet organisointitaitoinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen, sillä kaikille kouluille ei pääse julkisin kulkuvälinein.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Haastattelu on mahdollista toteuttaa myös etäyhteyden kautta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen terveydenhoitajan laillistus.
Lääkehoitolupa tulee olla suoritettuna tai suoritettava työn alkaessa.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

 

Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

 

Kaisa Heinonen, vastaava terveydenhoitaja 040 585 7017, [email protected]

Sari Ahanen, perhekeskuspäällikkö, 040 772 1863, [email protected]

Arkisin 8-15.

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti