Skip to main content

Kouvola Kesätyö Teollisuus, teollisuus24

Eezyn kesätyöt 2024 ovat pian täällä!

Eezyn avulla löydät kaikki mielenkiintoiset kesätyöpaikat eri teollisuuden aloilta! Voit työllistyä kauttamme kaiken kokoisille asiakkaille aina yksityisistä teollisuuden yrityksistä valtakunnallisiin ketjuihin.

Kauttamme voit työllistyä erilaisiin teollisuuden työtehtäviin, joita ovat muun muassa tuotantotyöntekijä, asentaja, pintakäsittelijä, hitsaaja, koneistaja ja kokoonpanija. Työpaikkoja on tarjolla mm. metalli-, muovi - ja elintarvikealoilla.

Palkkaamme runsaasti kesätyöntekijöitä määräaikaisiin sesonkitöihin, jotka voivat jatkua mahdollisesti pidempäänkin! 

Toivomme hakijalta hyviä työelämätaitoja, reipasta asennetta sekä oma-aloitteisuutta. Aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan hakijalle eduksi, mutta sitä ei vaadita.

Tarjoamme osa-aikaista sekä kokoaikatyötä, jossa työajat vaihtelevat n. 8-40 h/vko, riippuen työtehtävästä. 

Palkkaus: Asiakas/toimialakohtainen TES

Löydä unelmiesi duuni teollisuudesta ja täytä avoin hakemus!

Kiinnostuitko?

Löydä unelmiesi kesäduuni teollisuus-alalta ja täytä rohkeasti avoin hakemus!

Miten haet työpaikkaa

Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.

 

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. IG: eezykouvola FB: Eezy Kouvola LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti. Näppäilemällä 05 535 4344 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi.

 

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti