Skip to main content

Kunnossapitoasentaja

Haemme kunnossapitoasentajaa mekaaniseen kunnossapitoon Stora Enso Oyj:n Uimaharjun sahalle opintovapaan sijaisuuteen 1.6.2024 - 31.8.2025 väliseksi ajaksi.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.
Tehtäväsi on varmistaa ja ylläpitää sahan häiriötön toiminta toimiessasi osana Uimaharjun sahan kunnossapitotiimiä. Työssäsi korjaat ja huollat esimerkiksi prosessikoneita, kuljettimia ja erilaisia sahatavaran valmistamiseen liittyviä koneita ja laitteita. Lisäksi ennakkohuollot ovat merkittävä osa työtäsi. Raportoit eri tapahtumat kunnossapitojärjestelmämme kautta. Työ on pääasiassa vuorotyötä. Osallistut sekä kunnossapidon että tuotantoprosessin kehittämiseen yhdessä muun organisaation kanssa.
Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijämme osallistuvat omalta osaltaan turvallisen työympäristön luomiseen.

Millaista osaajaa etsimme?
Osaamisesi pohjana on vähintään ammattiopistotasoinen tutkinto. Katsomme eduksi kokemuksen mekaanisesta metsäteollisuudesta. Eduksesi lasketaan myös MS Office järjestelmien sekä SAP-järjestelmän osaaminen.

Kunnossapitoasentajana sinulla tulee olla hyvät yhteistyötaidot ja erinomainen ongelmanratkaisukyky. Toivomme, että olet luonteeltasi tarkka, huolellinen, pitkäjänteinen sekä oma-aloitteinen. Olet joustava, halukas oppimaan uutta ja kykenet niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn. Lisäksi turvallinen työskentely on sinulle ensiarvoisen tärkeää.

Mitä tarjoamme?
Kunnossapitoasentajana saat työskennellä mielenkiintoisten työtehtävien parissa samalla kehittäen omaa ammattitaitoasi. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä teollisuuden kunnossapidossa sekä osaavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen.
Liittymällä joukkoomme pääset osaksi monimuotoista työkulttuuriamme, joka tukee sinua uusien näkökulmien löytämisessä ja ammatillisessa kehittymisessä.

Kuinka voit hakea tehtävää?
Voit lähettää meille hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.
Osoite on www.storaenso.com/careers

Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.5.2024
Rekrytoiva esihenkilö Antti Swahne, [email protected], puh 040 4879361 vastaa mielellään kysymyksiisi.
Rekrytointiprosessiimme voivat kuulua myös tausta-, referenssi- ja terveystarkastukset sekä huumausainetesti.

Tervetuloa työskentelemään uusiutuvien materiaalien yritykseen!
Stora Enso on pakkaus, biomateriaali, puutuote ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Lisäksi Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Stora Enso työllistää noin 21 000 henkilöä.
Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja edistää parempaa päätöksentekoa. Tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme. Työskentelemme aktiivisesti lisätäksemme monimuotoisuutta ja toivotamme tervetulleeksi hakijoita erilaisista taustoista. Stora Enso on tasa-arvoinen työnantaja ja noudattaa syrjimisen vastaisia käytäntöjä.

Yhteystiedot: Rekrytoiva esihenkilö Antti Swahne, [email protected], puh 040 4879361
Työpaikan osoite: Uimaharjun tehtaantie 2, 81281 Uimaharju
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: 01.06.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 19.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/507b9a51-e...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 02:24
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 507b9a51-e7d2-47ee-81ac-a9c10aeb19d8

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Stora Enso vaikuttavuus

Stora Enso synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Stora Enso synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Stora Enso

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Stora Enso Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapitoasentaja

Stora Enso Oyj
81280 Uimaharju
Joensuu
Pohjois-Karjala
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti