Skip to main content

Kunnossapitopäällikkö

Geberit-konserni on Euroopan markkinajohtaja saniteettituotteissa. Geberitillä on vahva paikallinen läsnäolo useimmissa Euroopan maissa, mikä tarjoaa ainutlaatuista lisäarvoa saniteettitekniikan ja kylpyhuonekeramiikan suhteen. Tuotantoverkostoon kuuluu 26 tuotantolaitosta, joista 4 sijaitsee Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori sijaitsee Rapperswil-Jonassa, Sveitsissä. Geberitillä on noin 11 000 työntekijää noin 50 maassa, ja sen liikevaihto vuonna 2023 oli 3,1 miljardia Sveitsin frangia. Geberit on listattu SIX Swiss EXC -listalla

Geberitin vuonna 1969 aloittanut keramiikkatehdas Tammisaaressa hakee uuteen tehtävään kunnossapitopäällikköä.

Tammisaaren nykyaikaisessa ja automatisoidussa tehtaassa valmistetaan 24/7 robottien, korkean automaation ja lähes 180 kovan luokan osaajan voimin kylpyhuoneposliinia mm. tavaramerkeillä IDO, Ifö, Porsgrund ja Geberit. Tehtaamme sijaitsee tunnelmallisessa Tammisaaressa kävelymatkan päässä keskustasta.

Tehtävässä vastaat kunnossapidon kokonaisvaltaisesta johtamisesta, suunnittelusta ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat mm. kunnossapitosuunnitelman laatiminen ja toteutus, budjetointi, varasosien ja varaston hallinta, häiriöiden ja vikatilanteiden selvittäminen ja koordinointi, hankinnat ja varaston hallinta sekä kunnossapitojärjestelmämme (SAP PM) edelleen kehittäminen yhdessä tiimisi kanssa. Tehtävässä raportoit tekniselle päällikölle.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK-tason tutkintoa sekä kokemusta vastaavista johtamisesta sekä kehittämisestä. Sinulla on kokemusta esimiestyöstä; olet motivoiva henkilöjohtaja ja omaat kykyä henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Sinulla on hyvät organisointi-, yhteistyötyö- ja vuorovaikutustaidot sekä omaat hyvää päätöksentekokykyä. Lisäksi sinulla on sujuva englannin ja suomen kielen taito. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän vakavaraisessa ja arvostettua yrityksessä. Työskentelet osana ammattimaista, positiivista ja keskustelevaa organisaatiota sekä saat mahdollisuuden päästä kehittämään sekä itseäsi, että Geberitin kunnossapitoa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 24.6.2024 osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh 050 3699 464, [email protected] ja Terhi Airas, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti