Skip to main content

Kuorma-autonkuljettaja Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy tarjoaa kattavat kuljetuspalvelut vuosikymmenien kokemuksella sekä yksityisille että yrityksille. Palveluihimme kuuluu myös siirto- ja asennustyöt. Siirrämme esimerkiksi isokokoisia laitekaappeja tarvitsemassasi kohteessa. Asennustyöt teemme osaavasti, kokeneen ammattilaisen tarkkuudella. Muutot ja haalaustyöt hoidamme joustavasti, sovitussa aikataulussa pysyen.

Etsimme asiakkaallemme Kuljetusliike V. Mönkköselle sitoutunutta ja ammattitaitoista kuorma-autokuljettajaa. Toimipiste sijaitsee Vantaan Kaivokselassa. Tehtävässäsi tulet toimimaan monipuolisesti, kuljettaen tavaraa asiakkaiden kohteisiin ja suorittaen samalla asennus- ja siirtotehtäviä. Työsi sisältää siis sekä kuljetustehtäviä että toiminnallisia tehtäviä suoraan asiakkaiden kohteissa. Töitä tehdään yleisesti tiimissä tai työparin kanssa, joten yksin et tule jäämään.

Pukukaappi ja lokeroiden asennukset.

Odotamme sinulta vähintään C-korttia ja työturvallisuuskorttia. Työpäiviin kuuluu ajamisen lisäksi tavaroiden siirtämistä ja asentamista, joten hyvä fyysinen kunto on välttämätöntä. Perusasennustaidot ovat myös siis hyödyksi työssä. Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on halu oppia ja kehittyä tehtävässä. Pääset työssäsi oppimaan lisää ja kehittämään omaa osaamistasi.

Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7–17 välille. Töitä tehdään 80 tuntia kahden viikon aikana. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla ja vakinaistua työhön kuuden kuukauden vuokratyösuhteen jälkeen. Palkkauksessa otetaan huomioon hakijan kokemus ja osaaminen. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Herättikö tämä tehtävä kiinnostuksesi? Hienoa! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos mielenkiintoinen työ mahtavan työporukan tukemana kiinnostaa sinua, hae jo tänään! Muistathan liittää hakemuksen mukaan myös CV:si. 

Lisätiedot:

Hanna Rasimäki
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kuorma-autonkuljettaja Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti