Skip to main content

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, 2 paikkaa

Hei Sinä varhaiskasvatuksen innostunut erityispedagogiikan asiantuntija!

Tervetuloa Espoon Matinkylä-Olariin palvelualueelle. Täällä sinua odottavat osaavat, innostuneet ja motivoituneet työyhteisöt sekä kollegat. Meillä on paljon osaamista niin monikulttuurisessa- kuin kielisessä pedagogiikassa, joka näkyy arjessa ja lastemme oppimisessa sekä hyvinvoinnissa. Opettajamme tekevät työtään vahvalla asiantuntemuksella ja avoimin mielin yhteistyössä laaja-alaisen erityisopettajan ja kieli- ja kulttuuriopettajan kanssa. Meillä pääset loistamaan, kokeilemaan, onnistumaan ja innostumaan. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tukenasi toimii alueen varhaiserityiskasvatuksen koordinaattorin lisäksi laaja-alaiset erityisopettaja -kollegat omalla alueellasi.

Espoo on innovatiivinen ja kehittävä kaupunki. Meillä Espoon varhaiskasvatuksessa on avoin ja kokeileva ilmapiiri sekä monipuoliset täydennyskoulutusmahdollisuudet. Sinulla on myös mahdollisuus hakea työnantajan kustantamaan Neuropsykiatrinen valmentaja -koulutukseen, joka alkaa todennäköisesti syksyllä 2023.

Haemme kahta laaja-alaista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa kahteen erilaiseen työkokonaisuuteen Matinkylä-Olari palvelualueelle:
- Tiistilänraitin päiväkotiin sekä Kala-Maijan päiväkotiin. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu yksi ostopalvelupäiväkoti. Tehtävä on vakinainen. Esihenkilönäsi toimii yksikön johtaja Anni Sorvisto.
- Siriuksen ja Matinniityn päiväkotiin sekä Ryhmäperhepäiväkoti Pikku-Mirjaan. Tehtävä on opintovapaan sijaisuus aikavälille 1.8.2023-31.3.2025. Esihenkilönäsi toimii yksikön johtaja Riitta Enckell.

Kumpikin työkokonaisuus sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella ja lyhyen kävelymatkan päässä Ison Omenan metroasemalta.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat yhdessä muun henkilöstön kanssa tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Olet mukana kehittämässä kanssamme yksikön pedagogiikkaa ja inklusiivisia toimintatapoja. Keskiössä ovat lasten yksilölliset tarpeet ja turvallisen toimintaympäristön luominen, jotta jokaisen lapsen on hyvä kasvaa ja oppia uutta omien taitojensa ja vahvuuksiensa mukaan.

Laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävässä toimit erityispedagogisena asiantuntijana vastuualueesi varhaiskasvatusyksikön johtajien tukena ja työparina. Ohjaat ja konsultoit henkilöstöä lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Työsi painottuu lapsiryhmissä työskentelyyn erityispedagogisia menetelmiä hyödyntäen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä myönteistä kohtaamista ja läsnäoloa niin lasten, työkavereiden kuin huoltajien kanssa. Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme

Työpaikan nimi ja osoite: Tiistilänkuja 7, 02230 Espoo (Tiistilänraitin päiväkoti)
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Työpaikan nimi ja osoite: Maapallonkuja 2, 02210 Espoo (Siriuksen päiväkoti)
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on sijaisuus, 1.8.2023-31.3.2025

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haastattelut järjestetään perjantaina 9. kesäkuuta klo 12-16 välillä. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1568-23/fi_FI
Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Anni Sorvisto (0406365392, [email protected]) sekä varhaiserityiskasvatuksen koordinaattori Hanne Kristen (0468771117, [email protected]).
Työpaikan osoite: Tiistilänkuja 7, 02230 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2961,63 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 06.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1568-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 24.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6d234d5f-90f7-4c4d-bdb4-a6473f09cd90

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti