Skip to main content

Lääkäriksi Lumijoen terveysasemalle

Terveytesi Palvelut on Oululaislähtöinen, vuonna 2020 perustettu terveyspalvelualan yritys. Terveytesi Yleislääkärit on osa Terveytesi -perhettä. Olemme ammattilaistemme omistama vastuullinen työnantaja ja palveluntuottaja - tarjoamme niin julkis-, organisaatio- kuin yksityisasiakkaillemme laadukkaita terveydenhuollon palveluja. Työnantajana haluamme olla luotettava ja joustava. Olemme vastanneet Lumijoen lääkäripalveluiden tuottamisesta 1.6.2022 alkaen.

Nyt etsimme Lumijoen terveysasemalle lääkäriä 1.7. alkaen. 

Lumijoki sijaitsee lähellä Oulua ja sinne on valmistumassa täysin uusi terveysasema kesällä. 

Tehtävänkuvaan kuuluu terveysaseman vastaanotto- sekä sektorityötä sisältäen koulu- ja neuvolaterveydenhuollon. Työn tukenasi on ammattitaitoinen henkilökunta terveysasemalle sekä kokeneet kollegat Terveytesi Palveluista. Potilastietojärjestelmänä toimii Lifecare. Työaika sijoittuu virka-ajalle.

Lisäksi saat Smartum liikunta- ja kulttuuriedun, laajennetun työterveyshuollon palvelut sekä pääset osallistumaan Terveytesi Palveluiden yhteisiin tapahtumiin.

Kliinisestä työstä voit matalalla kynnyksellä tiedustella Lumijoen terveysaseman vastuulääkäriltämme Okke Nikkiseltä, puh. 050 362 6621 tai [email protected]

Jätä avoin hakemus tai ota yhteyttä. Liity mukaan huippu joukkoomme!

Antti Ylitalo
050 313 5648
[email protected]
Terveytesi Palvelut Oy

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti