Skip to main content

Laatupäällikkö

TULE OSAKSI MANTSINEN GROUPIN LAATUTIIMIÄ

Mantsinen Group on kansainvälinen perheyritys, jolla on vahvat paikalliset juuret Pohjois-Karjalassa. Valmistamme maailman suurimpia hydraulisia nostureita ja tuotamme maailman resurssitehokkaimpia logistiikkapalveluja. Arkeamme kuvaavat välittömyys sekä halu muuttaa maailmaa tehokkaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi. Liiketoimintamme kasvaessa tarvitsemme uusia jäseniä osaavaan joukkoomme.

 

Haemme LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan konsernimme laatuun liittyvistä tehtävistä. Laatupäällikkönä teet tiivistä yhteistyötä molempien liiketoimintayksikköjemme kanssa ja toimit laatutiimimme esihenkilönä. Toimenkuvaasi kuuluu laaja-alaisesti konsernimme laadunhallinta, mukaan lukien laatuprosessien ja toimintajärjestelmän kehittäminen, laadun mittaaminen, toimittajien laadunvalvonta sekä ISO 9001 standardin noudattaminen. Pääset vaikuttamaan vahvasti toimintamme kehittämiseen.

Mantsisen osaavaan laatutiimiin nyt mahdollista päästä mukaan seuraavin näytöin. Sinulla on tehtävään soveltuva, mieluiten AMK-tasoinen koulutus ja laatutyökalut & Lean ovat sinulle käytännössä tuttuja. Tartut töihin hihat käärivällä asenteella ja sinulla on luontainen kiinnostus niin teknisiin asioihin kuin toimintatapojen ja prosessien kehittämiseen. Aikaisempi tuntemus ja kokemus laatujohtamisesta, koneen rakennuksesta ja valmistavasta teollisuudesta sekä teollisista palveluista katsotaan eduksi.  

Osaat käyttää nykyaikaisia sähköisiä työkaluja päivittäisessä työssäsi. Kommunikoit sujuvasti ihmisten kanssa ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, joilla pärjäät vaativissakin tilanteissa. Kansainvälisessä ympäristössämme pärjäät sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Oma-aloitteisuus ja vastuunkantokyky kuuluvat tapaamme toimia. Tarjoamme vastuullisen, monipuolisen ja itsenäisen työn. Haluamme huolehtia henkilöstömme työhyvinvoinnista ja tarjoamme sinulle käyttöösi mm. terveysplus-vakuutuksen, työsuhdepolkupyöräedun sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle. Toimipisteesi on Ylämyllyn tehtaallamme Joensuun kupeessa. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään hakuprosessin aikana. Rekrytointikumppaninamme toimii Eezy Personnel Joensuu.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV viimeistään 15.12.2023 ”hae täältä”

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mia Mantsinen puh. 040 0378 880 seuraavasti:
pe 24.11.2023 klo 9-11, ma 27.11.2023 klo 9-11 ja pe 1.12.2023 klo 9-11.

 

Mantsinen Group Ltd Oy on kansainvälinen perheyritys, jolla on vahvat paikalliset pohjoiskarjalaiset juuret. Toimintamme jakautuu kahteen eri liiketoimintayksikköön: materiaalinkäsittelykoneiden ja työlaitteiden valmistukseen sekä logistiikkapalveluihin. Tarjoamme logistiikkapalvelujamme Suomessa. Valmistamme materiaalinkäsittelykoneemme Ylämyllyn tehtaallamme Liperissä, josta ne toimitetaan eri puolille maailmaa laajan kumppaniverkostomme kautta. Tuotetarjontaamme täydentää palveluvalikoima aina konsultoinnista koulutuksiin, huoltoon ja varaosapalveluihin.

Työllistämme n. 370 työntekijää ja liikevaihtomme oli v. 2022 hieman yli 100 miljoona euroa. Intohimonamme on ollut ratkaista haasteita ja innovoida jatkuvasti uutta. Lopputuloksena on edelläkävijöiden materiaalinkäsittelykoneet ja logistiset ratkaisut, jotka vievät koko alaa eteenpäin ja kestävät sukupolvelta toiselle.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laatupäällikkö

Mantsinen Group Ltd Oy
80400 Ylämylly
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Mantsinen Group Ltd Oy
Joensuu
IQM Quantum Computers
Espoo
IQM Quantum Computers
Espoo
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti