Skip to main content

Lähihoitaja (2), sijaisuus, Taivalkosken kuntoutusyksikkö

Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle Ikäihmisten palveluihin Taivalkosken kuntoutusyksikköön lähihoitajia sijaisuuksiin (vähintään 2 sijaisuutta). Sijaisuuden kestot 3-6 kk, aloitukset sopimuksen mukaan.

Taivalkosken kuntoutusyksikkö on tarkoitettu asiakkaalle, joka tarvitsee lyhytaikaista moniammatillista hoitoa ja kuntoutusta. Yksikön toiminta on arvioivaa, kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää sekä edistävää. Tärkeää on aito kodinomaisuus ja arjen toiminnallisuus. Tavoitteenamme on asiakkaan turvallinen kotiutuminen omaan kotiin tarvittavan tuen ja palvelujen turvin.

Lähihoitajana toimit moniammatillisessa tiimissä oman alasi asiantuntijana. Tehtävänkuva sisältää voimavaralähtöistä ja kuntoutumista edistävää hoitotyötä, asiakkaan toimintakyvyn arviointia, lääkehoidon toteuttamista sekä päivittäisessä arjessa ohjaamista ja avustamista. Työssäsi teet vahvasti yhteistyötä asiakkaan lähiverkoston sekä muiden ammattilaisten kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme työn, jossa sinulla on mahdollisuus monipuolisesti kehittää ja hyödyntää ammatillista osaamistasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja suhtaudumme avoimesti kehittämisideoihin. Ammattitaitoinen ja huumorintajuinen tiimi sekä lähiesihenkilö ovat tukenasi.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyotetta ja päätöksentekokykyä. Arvostamme aiempaa työkokemusta ikäihmisten palveluista, halua kehittyä ja kehittää toimintaa ja avointa asennetta. Eduksi katsomme RAI-osaamisen ja kinestetiikan tuntemuksen.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.


Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kuukautta kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Jenni Karjalainen, p. 040 860 8768. Sähköposti: [email protected]

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti