Skip to main content

Lähihoitaja (Eerolanranta, Äänekoski)

Tervetuloa rakentamaan omannäköistäsi työarkea Eerolanrantaan Äänekoskelle!

Haemme lisävahvistuksia ja meillä olisi vakituinen tehtävä auki

LÄHIHOITAJALLE

Eerolanrannan 60 asukaspaikkainen palvelukoti on avattu tammikuussa 2023 Äänekosken keskustan lähettyville. Palvelukoti jakaantuu neljään 15 - asukaspaikkaiseen ryhmäkotiin. Toimintamme keskiössä ovat asiakkaat, joille haluamme toteuttaa mahdollisimman laadukasta ja kodinomaista palvelua. Palveluntuottamisessa huomioidaan asiakkaan elämänrytmi mm. päivärytmin osalta.

Tehtävä sisältää normaalia hoitotyötä kodinomaisessa ympäristössä ja avustamista asukkaiden päivittäisissä toiminnoissa ja harrasteissa. Jokaisella lähihoitajalla on oma vastuualueensa, joka pyritään määrittelemään oman mielenkiinnon mukaan. Muutenkin hyödynnämme työntekijöidemme vahvuuksia ja erityistaitoja työarjessamme.

Panostamme uuden työntekijän perehdytykseen. Perehdytystä resursoidaan uudelle tulijalle vähintään 5 päivää ja tarvittaessa perehdytyspäiviä järjestetään lisää. Meillä jokainen työyhteisön jäsen auttaa ja perehdyttää uutta työntekijää työsuhteen alussa. Ongelmatilanteissa tiimikaverilta voi aina kysyä apua, itse ei tarvitse asioita ratkoa.

Työyhteisö koostuu lähihoitajista, sairaanhoitajista, ohjaajasta ja palveluvastaavasta. Tiimi on itseohjautuva ja huumoria viljelevä. Työyhteisö on tiivis ja toimiva, joka näkyy pienenä henkilöstön vaihtuvuutena.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille töihin:

- Hyvä ja ammattitaitoinen työyhteisö

- Huumoria työyhteisöstä ei myöskään puutu

- Täydennyskoulutusta tarjotaan halukkaille

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

------------------------

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työ on jakso- ja 3-vuorotyötä.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Maarit Pulli-Hattara, palveluvastaava

p. 040 739 4901

[email protected]

-

Tuija Vastamäki, vastaava ohjaaja

p. 040 187 3867

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti