Skip to main content

Lähihoitaja, Eskoon Tukiyksikkö

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoossa Seinäjoella sijaitsevassa Tukiyksikössä asuu 14 asukasta. Tarjoamme ympärivuorokautista asumista turvallisessa ympäristössä erityistä tukea tarvitseville henkilöille, joilla on erityisesti psykososiaalisen- ja autisminkirjon tuen tarpeita. Tukiyksikössä on kolme viihtyisää 4-5 asukkaan kotiryhmää. Lisäksi yksikössä on viisi paikkaa, joissa toteutetaan tutkimus- ja arviointijaksoja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Tilat ovat esteettömät ja aistiystävälliset.

Haemme nyt joukkoomme vastuuntuntoista, innostunutta ja kehittämismyönteistä lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan yksikön toimintaa yhteistyössä yksikön työryhmän kanssa osana moniammatillista työyhteisöä. Tarjoamme sinulle ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön ja työn, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiasi. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää asennetta työhön sekä halua tehdä laadukasta ja asiakaslähtöistä työtä. Lähihoitajan työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja hygieniapassin. Lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä huumausainetestin tulos on esitettävä ennen palvelussuhteen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään 21.5.24.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot: Tiimivastaava Kati Karjanlahti
Puh. 050 474 6750
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: SOTE-sopimus
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 15.05.2024 11:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/0615f912-4...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 14:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 0615f912-4908-4925-a479-a8434b63b318

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti