Skip to main content

Lähihoitaja kotihoitoon

Kaipaatko monipuolista työtä, jossa jokainen päivä on erilainen? Entä koetko itsenäisen työn omaksesi? 

Haemme juuri sinua vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoen kotihoitoon. Meiltä saat laadukkaan perehdytyksen ja mahdollisuuden joustavaan työvuorosuunnitteluun, näin sinulle jää aikaa muuhunkin.

Millaista työ meillä on?

Meillä on tärkeää pitää hauskaa töissä, sillä se vahvistaa tiimityötä, parantaa työhyvinvointia ja tuo iloa asiakkaillemme. Sinulla on tukena ammattitaitoinen tiimi ja tuki on aina puhelinsoiton päässä vuorosta riippumatta.

Työhösi kotihoidossa kuuluu hoito ja huolenpito kuntouttavalla työotteella, lääkehoito sekä kotona asumisen tuki. Asiakkaillamme saattaa olla erilaisia sairauksia kuten esimerkiksi muistisairaus, diabetes tai sydän- ja verisuonisairauksia, joten hoitajana sinulla on erityisen tärkeä tehtävä seurata asiakkaan vointia. Toimistomme sijaitsee Seinäjoen Pohjassa, josta siirrytään autoillamme asiakaskäynneille Seinäjoen alueelle. Olemme läsnä asiakkaillemme kahdessa eri vuorossa aamulla ja illalla viikon jokaisena päivänä.

Työhön tarvitset

  • lähihoitajan tutkinnon ja Valvira-rekisteröinnin tai vähintään opinnoista suoritettuna 90 op / osp.
  • B-ajokorttia ja ajotaitoa
  • tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa
  • Rikosrekisteriotteen
  • lääkeluvat (voit suorittaa ne myös meillä)

Haluamme kuulla juuri sinusta!
Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan TES ja palkkaluokka on G20C. Kuukausipalkkasi on kokemusvuosiesi mukaan 2268,48 - 2453,07 €. Meiltä saat myös erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä: 9Lives työpaikkana

Sinustako ysiläinen? Lisätietoja työpaikasta saat tiimin esihenkilöltä Kaisa Tallgrenilta, p. 050 472 9823 tai [email protected]. Käy myös tutustumassa meihin työpaikkana Instagramissa, Facebookissa ja LinkedIinissä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja kotihoitoon

Seinäjoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti