Skip to main content

Lähihoitaja, Lepolankatu

Miltä kuulostaisi työ mahtavassa työyhteisössä?

Tule lähihoitajaksi vakituiseen työsuhteeseen Lepolankadun yksikköömme Lahteen!

Työ on kolmivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin, mutta olemme joustavia työvuorosuunnittelussa ja huomioimme myös henkilökohtaiset toiveet.

Maksamme 1000€ rekrypalkkion, josta ensimmäiset 500€ maksetaan työsuhteen alkaessa ja toiset 500€, kun työsuhde on jatkunut koeajan yli.

Miksi meille kannattaa tulla töihin? Me tarjoamme mm.

lähihoitajan paikan hyvässä työyhteisössä

ePassi Flex -palvelun 250€/vuosi, jota pystyt hyödyntämään esim. liikunta- ja kulttuuripalveluihin, julkisen liikenteen matkakustannuksiin tai hierontaan, etua jaetaan kahdessa erässä ja uusille työntekijöille työskentelyn suhteessa, kun työsuhde on kestänyt kuukauden

työsuhdepyöräedun

virkistyspäiviä ja muistamme työntekijöitämme tärkeinä merkkipäivinä, kuten 30-, 40-, 50- ja 60-vuotissyntymäpäivinä

kunnon perehdytyksen, meillä pääset oppimaan uutta myös sähköisessä oppimisympäristössämme Skholessa

laajat työterveyshuollon palvelut Terveystalossa

Lepolankatu sijaitsee aivan Lahden keskustan tuntumassa, Kivistönmäen alueella. Lepolankadun yksiköstämme löytyy 60 tehostetun palveluasumisen asuntoa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville vanhuksille.Lisätietoja Lepolankadun yksiköstä löydät: https://yrjojahanna.fi/kohteet/lepolankatu/

Tehtävässä edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. Palkkahaitari tässä tehtävässä on 2268,48€/kk - 2453,07€/kk.

Jäikö jokin mietityttämään? Johtaja Kirsi Lappalainen vastaa mielellään lisäkysymyksiisi puh. 050 356 9361 tai sähköpostitse [email protected]

Jätä hakemuksesi tehtävään 28.4.2024 mennessä. Hakulomakkeen täyttö vie alle minuutin. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti näemme haastattelussa!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitääpalvelutalokiinteistöjäeri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti