Skip to main content

Lähihoitaja monivammaisten lasten ja nuorten koti

Etsimme monivammaisten lasten ja nuorten kotihoitoon ammattihenkilöitä vahvistamaan hoitorinkiä!

Olet etsimämme henkilö, jos koet arvomme omaksesi päivittäisessä työssäsi: luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Olet positiivisen elämänasenteen omaava henkilö ja sinulla on halua kehittää toimintaamme. Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka. Tuemme kotona asuvan asiakkaan toimintakykyä ja mahdollistamme kotona asumisen yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Kotihoidon palvelut tukevat asiakasta niissä päivittäisissä toiminnoissa, joissa asiakas ei suoriudu itsenäisesti. Palveluihin kuuluvat sairaanhoidollinen ja lääkehoidollinen hoito ja seuranta, terveyden edistäminen, henkilökohtaisesta hygieniasta ja ravitsemuksesta huolehtiminen sekä toimintakykyä ylläpitävä kuntouttava hoitotyö.

Sinulla on lähihoitajan tutkinto, tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja ja voimassa olevat lääkehoidon teoriaopinnot (tarvittaessa voit suorittaa ne myös meillä). Työtä voi hakea myös esimerkiksi sosionomi tai muu sosiaalihuollon ammattihenkilö, jolla on oikeus käyttää sosiaalihuollon ammattihenkilön ammattinimikettä. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinulla on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Oman auton käytöstä maksamme valtion matkustussäännön mukaiset kilometrikorvaukset. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja vaihtelevaa työtä sekä kattavan perehdytyksen. Tuemme osaamisen kehittämistä säännöllisten koulutusten avulla. Meillä ONNIlla saat mahdollisuuden kehittyä ammatissasi ja kehittää kotihoidon toimintaa yhdessä tiimisi kanssa. Tällä hetkellä työtä on tarjolla osa-aikaisesti, mutta halutessasi voit työskennellä myös aikuisten kotihoidon puolella.

Tarjoamme sinulle:

Kokemusvuosistasi riippuen 13,92 - 15,05 /h + vuorokohtaiset lisät. Maksamme sinulle tehdyt tunnit 2 kertaa kuukaudessa (kuukauden 13. ja 28. päivä). Työtä tehdään 2 vuorossa, arkisin ja viikonloppuisin.

Vastuullisen, luotettavan ja kotimaisen työnantajan

Tradeka-konsernin huikeat edut (mm. alennukset Restelin ravintoloihin). Lue lisää ONNIn kattavista henkilöstöeduista täältä: ONNIn henkilöstöedut - ONNI rekry (onnion.fi) (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

Mukavat ONNIlaiset työkaverit

Odotamme jo kuulevamme sinusta! Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 12.5.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tiimiesihenkilö Sirpa Tolvaseen ([email protected]). p.0401361687

Yhteystiedot: Iida Heino, [email protected]
Työpaikan osoite: 80100, Joensuu, 80100 Joensuu
Palkkaus: Katso kuvaus
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 12.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/e7109153-a...
Ilmoitus jätetty: 08.04.2024 14:42
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: e7109153-ae08-41f7-8b98-b235f5a55091

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti