Skip to main content

Lähihoitaja, Vaativat vammaispalvelut / Auranlaakson asumisyksikkö, Littoinen

Hei! Me täällä Auranlaaksossa haemme asumisyksikköömme uutta työkaveria!

Haemme lähihoitajaa määräikaiseen työsuhteeseen 1.8.-31.10.2024 väliselle ajalle.

Auranlaakson asumisyksikössä asuu kehitysvammaisia aikuisia, joilla on voimakas psykososiaalisen tuen ja ohjauksen tarve (mm. tunnesäätelyn hallinta, erilaiset mielenterveyden haasteet). Autamme asiakkaitamme elämään mahdollisimman hyvää ja tasapainoista arkea jokaisen yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden.

Hoitajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden ohjaus päivittäisissä toimissa sekä mahdolliset hoitotoimenpiteet. Lisäksi hoitajat vastaavat asiakkaiden hoidontarpeen arvioinnista ja lääkehoidosta yhdessä yksikön sairaanhoitajan kanssa. Odotamme tehtävän valitulta hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta, joustavuutta, hyviä tiimissä työskentelyntaitoja ja ihmisläheistä sekä kunnioittavaa työotetta. Katsomme eduksi kokemuksen kehitysvammaisten kanssa työskentelystä, mutta tähän tehtävään sopii vastavalmistunutkin, sillä kollegan apu ja tuki on läsnä jokaisessa työvuorossa.

Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana. Työ on kolmivuorotyötä.

Olethan yhteydessä yksikön palveluvastaavan sijaiseen Iina Pietikäiseen hakuaikana, mikäli kaipailet lisätietoja tai haluaisit tulla tutustumaan yksikköön!

Haastattelut järjestetään heinäkuun alussa ja sijaisuus pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Iina Pietikäinen palveluvastaavan sijainen, [email protected], 040 674 2143

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti