Skip to main content

Lähihoitaja, Vammalan kotihoito

Hyvinvointialueella haluamme tarjota asukkaille vaikuttavia ja laadukkaita palveluita. Vammalan kotihoidon tiimissä työskentelee 50 hoitoalan ammattilaista, joukossamme on lähihoitajia, sairaanhoitajia ja kuntoutuksen ammattilaisia. Kotihoidossa tavoitteemme on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa, jotta kotona asuminen olisi mahdollisimman turvallista ja pitkäaikaista.

Työpäivä kotihoidossa sisältää asiakkaan perustarpeista huolehtimista, haavanhoitoa tms. hoitotoimenpiteitä, RAI-arvioinnin tekoa, jatkohoitosuunnitelman laatimista, toimintakyvyn arviointia, lääkehoidon arviointia ja yhtä lailla päivään voi kuulua kortin pelaamista, muistipuiston pelien pelaamista ja ulkoilua yhdessä asiakkaan kanssa.

Käytössämme on etähoivan mahdollistavaa teknologiaa, muun muassa kuvapuhelut ja Evondos-lääkeannostelijarobotit.
Työ on itsenäistä mutta työkaverit ovat puhelinsoiton päässä ja toimistolla kokoonnutaan päivän mittaan vaihtamaan kuulumisia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osana moniammatillista ja osaavaa työyhteisöä. Oletpa sitten nuori, varttuneempi, vastavalmistunut tai alan konkari, tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja halutessasi saat mentoroinnin työn aloituksen tueksi. Työhyvinvointisi on meille tärkeää; arjessa työn tukenasi on ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä laaja ammattilaisverkosto. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työvuorosuunnitteluun ja kehittää ammatillista osaamistasi. Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöetuina käytössäsi ovat laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedut.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja. Arvostamme erityisesti kotihoitotyössä hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta sekä kiinnostusta vanhus- ja kehittämistyöhön. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hygieniapassia sekä B-luokan ajokorttia.

Edellytämme valitulta LOVe-lääkehoidoin verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksyttyä suorittamista. Jos sinulla ei ole LOVe-verkkotestiä suoritettuna, voit suorittaa tämän heti työsuhteen alussa. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE), työaikana kokoaikatyö, jaksotyö. Koeaika on vakituisissa tehtävissä 6 kuukautta ja määräaikaisissa tehtävissä puolet työsuhteen kestosta. Työn aloittaminen on joustavasti sovittavissa, mutta toivomme aloittamisen onnistuvan mahdollisimman pian. Määräaikaisuudet kestävät elokuuhun 2024 asti.

Kuulostaako tämä sinun työpaikaltasi? Jätä hakemuksesi Kuntarekryssä. Tarvittaessa voit kysyä meiltä lisätietoja hakemisesta [email protected]

Yhteystiedot: Kotihoidon esihenkilö Elina Santanen, [email protected], p. 050 561 8419
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2400€/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 01.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/c38593a2-3...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 15:14
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c38593a2-3f0d-4769-9872-f75e45a8dacd

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti