Skip to main content

Lähihoitajan kesäsijaisuus, Onnela-koti

Miltä kuulostaisi työ mahtavassa työyhteisössä?
Tule kesäsijaiseksi Onnela-kotiimme Kajaaniin aikavälille. Aloitus mahdollisimman pian ja kesäsijaisuuden kesto olisi elokuun 2024 loppuun.

Työ on 3-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin, mutta olemme joustavia työvuorosuunnittelussa ja huomioimme myös henkilökohtaiset toiveet.

Miksi meille kesätöihin? Tarjoamme mm.

- kattavan perehdytyksen ja ohjauksen työhön - meillä pääset oppimaan uutta myös sähköisessä oppimisympäristössämme Skholessa

- mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihisi - käytössämme on yhteisöllinen työvuoro suunnittelu

- jäätelölahjakortit jokaiselle kesäsijaiselle

- ja muuta mukavaa!

Kesän jälkeen taskussasi on muutakin kuin palkka, kuten vaikkapa uusia kavereita, ikimuistoisia kokemuksia, oppia ja ehkä uran alku.

Arvomme kesätyöntekijöiden, jotka ovat työskennelleet vähintään 1 kuukauden ajan, kesken Applen Airpods Pro:t.

Viime vuosien kesätyöntekijämme kertoivat kokemuksistaan näin:

"Työporukka otti mukaan kaikkeen tosi kivasti ja tuntui että kuulun porukkaan. Mua opastettiin aina kun oli jotain kysyttää tai ihmeteltävää."

"Täällä on kiva työyhteisö, Aina kehitetään asukastyötä, yhteiset palaverit on tässä se hyvä juttu. Pääset vaikuttamaan! Oppii paljon uutta sekä työ on monipuolista. On myös hieno huomata, että työntekijät kohtaa arvokkaasti ja kunnioittavasti asukkaan sekä omaiset."

Palvelutalo Onnela-koti tuottaa asumis- ja hoivapalveluja arjen askareissa apua tarvitseville. Toiminnan tavoitteena on asukkaan itsenäinen ja mielekäs elämä turvallisessa ympäristössä. Lisätietoja Onnela-kodista löydät osoitteesta https://yrjojahanna.fi/kohteet/onnela-koti/

Tehtävässä edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. Palkkahaitari tässä tehtävässä on 2268,48€/kk - 2453,07€/kk.

Jäikö jokin mietityttämään? Johtaja Anne Hautakangas vastaa mielellään lisäkysymyksiisi puh. 0401955706 tai sähköpostitse [email protected].

Hakemuksesi tehtävään voit jättää 19.5.2024 mennessä. Hakulomakkeen täyttö vie alle minuutin. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti tapaamme haastattelussa!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Yhteystiedot: Johtaja Anne Hautakangas vastaa mielellään lisäkysymyksiisi puh. 0401955706 tai sähköpostitse [email protected].
Työpaikan osoite: Onnelantie 2, 87100 Kajaani
Palkkaus: 2268,48+ TES:n mukaiset lisät
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Kesätyö
Hakuaika päättyy: 19.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/b6664c83-d...
Ilmoitus jätetty: 02.05.2024 15:40
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b6664c83-d2ed-4f97-9e65-e512c058cb79

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti