Skip to main content

Lähihoitajan sijaisuuksia, Kittilä

Hei lähihoitaja! Haluatko viettää kevättä ja kesääsi tehden merkityksellistä työtä osana moniammatillista ja avuliasta työyhteisöä, joka puhaltaa yhteen hiileen?

Haemme nyt Kittilään Palvelutalo Koivukotiin lähihoitajia eri pituisiin kevät- ja kesälomasijaisuuksiin.

Lähihoitajan tehtävässäsi pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Tehtäviisi kuuluu mm. ikäihmisten päivittäisten toimintojen toteuttaminen, lääkehoidosta vastaaminen, yhteistyö omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä ennen kaikkea asukkaiden asioista huolehtiminen ja heidän toimintakykynsä tukeminen elämän eri osa-alueilla.

Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla työnkuvassa vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Työ on 2-3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. Noudatamme palkkauksessa ja palvelussuhteen ehdoissa SOTE-sopimusta.

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on lähihoitajan tutkinto/opintoja, avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi ikäihmisten parissa!

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa sekä yli 3kk kestävissä sopimuksissa 1.1.2024 voimaan tulleen valvontalain 28§ mukaisesti tarkistamme rikosrekisteriotteen.

Hae tehtävää jättämällä hakemus sähköiseen Kuntarekrypalveluun 31.05.2024 klo 15:00 mennessä. Jätäthän hakemuksen kuitenkin mahdollisimman pian, haastattelemma hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien hakijoiden löytyessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Palveluvastaava Koivukoti

Marjaana Ahvonen 0401495165 [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti