Skip to main content

Lähihoitajien sijaisuudet, Pelkosenniemi

Pelkosenniemelle haetaan lähihoitajia kesälomasijaisiksi

Lapin hyvinvointialueella Pelkosenniemen kunnassa ikäihmisten palveluissa on haettavana

LÄHIHOITAJIEN VUOSILOMIEN SIJAISIA, ensisijaisena sijoituspaikkana Palvelukoti Onnela.

Etsimme LÄHIHOITAJIA Lapin hyvinvointialueen ikääntyneiden ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikköön Pelkosenniemelle, Pyhän kupeeseen. Lähihoitajien työ on 3-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin. Kanssasi työskentelee sairaanhoitajasta ja hoiva-avustajista koostuva ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta.

Palvelukoti Onnela on 22 asukkaan ja 1 vuorohoitopaikan tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Toteutamme aktivoivaa ja kuntouttavaa työotetta asukkaan omat voimavarat huomioiden. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja ja varahoitaja.

Kelpoisuusvaatimukset:

LÄHIHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp). Valmistuneena lähihoitajana sinulle tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.

Eduksesi katsotaan suoritettu hygieniapassi, mutta voit myös suorittaa sen työt aloitettuasi.

Arvostamme työkokemusta vanhustyöstä ja muistisairaiden hoidosta. Odotamme oman työn kehittämishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötyötaitoja. Toivomme sinun omaavan positiivisen ja iloisen asenteen, sekä olevan kykenevä toimimaan sekä itsenäisesti että ryhmässä, sillä meille yhdessä tekeminen on tärkeää. Sydäntämme lähellä on arvokas saattohoitotyö.

Valittavalta henkilöltä toivotaan joustavuutta siirtyä tarvittaessa yksiköstä toiseen. Palvelukodin kiinteistössä toimii kotihoidon yksikkö, jonka kanssa teemme päivittäin hyvää yhteistyötä Pelkosenniemeläisten ja Lapin Hyvinvointialueen ikäihmisten hyväksi.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoisen, osaavan ja mukavan henkilökunnan tuen. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolloin voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi merkittävästi. Työhön liittyy opetusvelvollisuus.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 417,47€/kk. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Hakijan on toimitettava työnantajalle nähtäväksi itseään koskeva rikosrekisteriote iäkkäiden kanssa työskentelyä varten (Laki §504/2002). Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtäviin haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 31.5.2024 klo 15 saakka.

Tervetuloa joukkoomme!


Lisätietoja

https://lapha.fi
https://www.facebook.com/palvelukotionnela.pelkosenniemi/

Yhteystiedot

Anita Lindqvist, palveluohjaaja, 0400 406481, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti