Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähituki

Meillä on tarjolla paikka monipuolisessa ja itsenäisesti toimivassa lähituen tehtävässä, joten nyt kaikki energiset ja omatoimiset asiakasrajapinnan taiturit tarkkana!

Seuraava mahdollisuutesi

Lähituki asiantuntijana vastaat omalta osaltasi asiakkaalle toimitettavasta lähitukipalvelusta. Rinnallasi toimii käyttötuen tiimi, jonka kanssa autat asiakkaamme loppukäyttäjiä ja tuotannon tekijöitä päätelaitteisiin liittyvissä haasteissa.

Päivittäiseen työhön liittyy asiakkaidemme työasema-asennuksia ja toimituksia sekä käyttöneuvontaa käyttäjille. Asiakaspalvelu on keskeisessä roolissa, työ on osittain myös fyysistä koska laitetoimitukset hoituu kauttamme.

Lähituen päivittäisissä käyttäjäkohtaamisissa pääset pelastamaan monen ihmisen päivän auttamalla heidät pulasta teknisten ongelmien kanssa.

Työskentelypaikkasi tulee sijaitsemaan meidän Hyvinkään toimipisteessämme. Ajokortti vaaditan ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä ajoittain työtä suoritetaan myös asiakkaamme muissa toimipisteissä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on vakituinen.

Kuka sinä olet?

Tehtävien menestyksekäs suorittaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tunnet Windows- työasemaympäristöt ja pystyt suorittamaan myös pitkäjänteistä ongelmanselvitystä niiden parissa.

Tulet toimimaan pääsääntöisesti loppukäyttäjälaitteiden parissa, mutta tunnet myös muuta ICT-infraa niiden ympärillä ja pystyt täten osallistumaan ongelmien juurisyyn selvittämiseen. Termit kuten AD, Intune, Azure ja SCCM ovat tuttuja, sillä tulet operoimaan niiden kanssa päivittäin. Tiivis yhteistyö ja kommunikaatio muiden sidosryhmien, kuten Service Deskin kanssa on osa jokaista päivääsi.

Raudanlujaa teknistä osaamista enemmän arvostamme kuitenkin energisyyttä, asiakaslähtöistä ajatusmaailmaa, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta. Tulet työskentelemään tiiviisti asiakasrajapinnassa, joten sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut can do -asenne kantaa pitkälle. Palvelut tuotamme suomen kielellä.

Ideaalihakijamme täyttää ainakin osan seuraavista vaatimuksista:

  • Omaat aiempaa kokemusta lähitukitehtävistä monitoimittajaympäristössä
  • Kykyä toimia paineen alaisena ja priorisoida sinulle annettuja tehtäviä
  • Kommunikoit sujuvasti niin tiimisi, kuin muiden sidosryhmien kanssa
  • Dokumentoit työsi huolellisesti, jotta myös muu tiimi hyötyy työsi tuloksista
  • Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttämiseen

Tuotantokriittisissä asiakasympäristöissä työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa ja tehtävään valitulle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, läpäisty selvitys on työsuhteen edellytys

Enemmän kuin pelkkä työpaikka

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan.

Meillä pääset hyödyntämään jo kartuttamaasi osaamista, sekä oppimaan paljon uutta – yksikään päivä ei ole meillä samanlainen.

Innostuitko?

Jos janoat uusia haasteita, ethän epäröi, vaan täytä kuponki. Hae tehtävää 31.5.2023 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Ohralahti pia.ohralahti(at)inmicsnebula.fi.

Welcome to Telia - Join us and make better happen!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähituki

Telia Inmics-Nebula Oy
Hyvinkää
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti