Skip to main content

Lastenkodin ohjaaja, Turku

Haemme innostunutta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä kiinnostunutta ohjajaa tiimiimme Turkuun.

Lastenkodissamme on 12 lasta kahdella osastolla. Ohjaajana tuet, autat ja ohjaat lapsia ja nuoria päivittäisissä arjen toiminnoissa. Työsi lähtökohtana on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen. Toimit lapsen omaohjaajana ja teet lapsen läheisten ja muun lähiverkoston kanssa tiivistä yhteistyötä. Yksilöllisen arjen mukaan asiakassuunnitelman pohjalta laadittu hoito- ja kasvatussuunnitelma, jossa huomioidaan lapsen avun, tuen ja ohjauksen tarpeet.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Lisäksi edellytämme kokemusta työskentelystäsi lastensuojelulaitoksessa tai muuta työskentelyä lastensuojelussa lasten ja nuorten kanssa sekä valmiuksia tehdä yhteistyötä sekä perheiden että viranomaistahojen kanssa. Edellytämme positiivista, kunnioittavaa sekä periksiantamatonta asennetta sekä halua kehittää itseäsi ammatillisesti ja olla mukana kehittämässä lastenkotia.

Arvostamme sinussa hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.

Eduksi luetaan lastensuojelun menetelmäosaaminen, lääkekoulutus ja hygieniapassi.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Ulla Lamberg, [email protected] / p. 050 5532457 ma - pe klo. 12-14

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti