Skip to main content

Leipomotyöntekijöitä

Oletko töitä vailla, etsitkö lisätöitä kesän ajalle, opintojen oheen, lisätyöksi toisen työn rinnalle tai ennen kuin aloitat varusmiespalveluksen? Oletko asenteeltasi reipas ja motivoitunut? Jos vastasit kyllä tai muusta syystä olet keikkatöitä vaille, niin tässä tilaisuutesi!

Asiakasyrityksemme tarvitsee keikkailevia työntekijöitä avuksi leipomotyöntekijän tehtäviin Lappeenrantaan. Työtehtävät ovat tuotantoa avustavia tehtäviä ja laadunvalvontaa erilaisilla tuotantolinjoilla.

Tarjoamme sinulle joustavia työaikoja ja mahdollisuutta itse vaikuttaa minä päivinä haluat ottaa työtä vastaan. Työvuoroista on eniten tarjolla aamuvuoroja klo 6-14 ja työtunteja on tarjolla arviolta 0-24 h / viikko. Palkkaus vaihtelee työehtosopimuksen mukaisesti ja palkkaukseen vaikuttaa leipomoalan koulutus ja työkokemus. Iltavuorolisä on 15% palkasta klo 16 jälkeen ja yövuoroista maksetaan tuplapalkka. 

Työssä vaaditaan täysi-ikäisyyttä ja hyvää suomen kielen taitoa. Sorminäppäryydestä ja tuotantotyökokemuksesta on hyötyä näissä tehtävissä. Työntekijän tulee toimittaa meille salmonellatodistus ja hygieniapassi tulee suorittaa kolmen kuukauden kuluessa ensimmäisestä työpäivästä. Lisäksi tuotantotiloissa liikkuessa tulee työntekijälle olla nauhattomat turvakengät, joissa on umpinainen kantapää. Tarvittaessa avustamme turvakenkien hankinnassa. Oma auto tai muu kulkuneuvo on hyvä olla käytössä, sillä julkisilla ei pääse kulkemaan kaikkiin työvuoroihin sopivina aikoina.

Tähän työpaikkaan voit hakea täyttämällä työhakemuksen osoitteessa www.eezy.fi.

Hakemusprofiilin täytettyäsi voit varata heti haastatteluajan numerosta 040 307 5600 tai odottaa yhteydenottoamme. Pyrimme kontaktoimaan hakijat nopealla aikataululla.

Jos sinulla on jo työhakemusprofiili Eezyllä niin merkitse kiinnostuksesi tähän tiettyyn työpaikkaan.

Työpaikkaa koskeviin tiedusteluihin yhteydenotot puh. 040 307 5600 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostilla [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Leipomotyöntekijöitä

Etelä-Karjala
Imatra
Lappeenranta
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 20.06.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti