Skip to main content

Leirintäaluevastaava

Etsimme asiakkaamme Lauhatuotanto Oy:n tiimiin leirintäaluevastaavaa Isojoelle.

Tässä tehtävässä pääset viettämään kesän monipuolisten työtehtävien ja kesäisten matkailijoiden parissa kirkasvetisen Kangasjärven rannalla! 

Leirintäaluevastaavana työskentelet monipuolisissa työtehtävissä asiakaspalvelun parissa. Omaat jo jonkin verran kokemusta vastuutehtävistä asiakaspalvelun saralta sekä osaat valmistaa kahvila- ja grillituotteita. Käytännön leirintäaluetyön lisäksi mm. tukkutilaukset sekä raaka-aineiden riittävyys kuuluvat vastuualueisiisi. Työtahti aurinkoisina päivinä on kova ja hymysi ei hyydy kiireessäkään. Vastuullesi kuuluu myös sosiaalisen median päivitys muiden työtehtävien lomassa.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, mutta myös itsenäistä otetta työskentelyyn. Sujuvaa suomen kielen taito on edellytys työn hoitamiselle ja muu kielitaito suureksi eduksi. Omaat hyvän tilannetajun, et pelkää kantaa vastuuta sekä nautit asiakaspalvelusta, ongelmanratkaisusta ja organisoinnista. 

Tarjoamme sinulle määräaikaisen kesätyön mukavassa ja tiiviissä työyhteisössä sekä monipuolisten työtehtävien parissa. Tehtävässä pääset aloittamaan sopimuksen mukaan toukokuussa ja työskentelemään elokuun loppuun saakka. Tarjoamme tunteja sopimuksen mukaan noin 90 h/3 viikkoon ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 8-22 välille maanantaista sunnuntaihin. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Kiinnostuitko? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Rekrytointia hoitaa Eezy Kankaanpää. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä.

Eezy Kankaanpää
p. 0447049410
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Leirintäaluevastaava

Etelä-Pohjanmaa
64900 Isojoki
Satakunta
38950 Honkajoki
Kankaanpää
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti