Skip to main content

Lektor i hälsokunskap och gymnastik i grundskolan

Lektor i hälsokunskap och gymnastik i Storängens skola, en sammanhållen grundskola med åk 1-9. Skolan har c. 650 elever och drygt 50 lärare. Lärarna samarbetar i team med olika ansvarsområden. Ämneslärare har ibland möjlighet till undervisning på åk 1-6.

Storängens skola verkar på två adresser. På Rektorsgränden 4 verkar daghem, förskola, årskurserna 1-6, samt eftermiddagsverksamhet. Även årskurserna 7-9 har en del av sin undervisning i huset. Efter åk 6 fortsätter eleverna på de högre klasserna vid Esboviksvägen 10.

Skolans namn och adress: Storängens skola, Esboviksvägen 10, 02320 Esbo

Arbetstid enligt UKTA

Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Tjänsteförhållandet börjar i augusti 2023.

Behörighetskrav: Ämneslärarbehörighet i hälsokunskap och gymnastik för grundskolan

Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.

Vi förutsätter:
Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Vi värdesätter intresse för att arbeta för en enhetlig lärostig genom hela grundskolan. Viktigt är också intresset för att tillsammans med kollegerna utveckla skolans arbetssätt och pröva på nytt, samt en förmåga att se nya möjligheter t.ex. gällande lärmiljöer, elevdelaktighet, digitala arbetssätt m.m.

Vårt kollegium värdesätter en positiv inställning och ett lösningsinriktat förhållningssätt i skolans vardag.

I Storängens skola arbetar vi för en trygg miljö där eleverna kan utvecklas som sociala och empatiska människor. Vår undervisning och fostran bygger på en positiv människosyn. Vi vill väcka intresse för inlärning och ge alla elever goda baskunskaper. Samarbetsförmåga, eget tänkande, kreativitet och förmåga att uttrycka sig betonas.

En kunnig och engagerad personal, elever som uppmuntras att vara delaktiga och ett gott samarbete med vårdnadshavarna utgör grunden för utvecklingen av vår skola.

På Esbo stad är varje arbetsdag meningsfull. Hos oss kan du vara med och bygga upp samhället på första parkett och underlätta stadsbornas vardag. Vi erbjuder dig goda personalförmåner: vi stöder bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor; vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Vi erbjuder gratis undervisning i finska som stöd i ditt arbete. Läs om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/

Yhteystiedot: Ytterligare upplysningar ger:
Rektor Ellinor Hellman, [email protected]
T.f. Biträdande rektor Jenni Hanhinen-Skog, [email protected]
Työpaikan osoite: Esboviksvägen 10, 02320 ESPOO
Palkkaus: Enligt UKTA
Työ alkaa: 1.8.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 27.03.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-499-23/sv_SE
Ilmoitus jätetty: 10.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11881210

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti