Skip to main content

LIA/praktik inom Inköp, logistik och produktutveckling

Vill du vara en del av vårt snabbväxande företag och samtidigt följa dina karriärdrömmar? Vi letar nu efter en driven individ som brinner för att jobba med viktiga aspekter av logistik, produktutveckling och inköp.

På Kaffekassan är vi passionerade för att förändra hur skolklasser och föreningar samlar in pengar till sina klass- och lagresor med våra kaffe- och återanvändbara produkter. Vi strävar efter att vara det mest nytänkande och omtyckta bolaget inom klass- och lagförsäljning.

Varför vi tror du kommer trivas hos oss:

  1. Karriärutveckling och stöd: Hos Kaffekassan erbjuder vi en spännande karriärväg som sträcker sig från globala inköp till produktutveckling. Vi tror på att ge varje person en chans att nå sina egna mål, oavsett hur små eller stora dessa mål är.

  2. Inköpsmentor: Du kommer få tillgång till en inköpsexpert med 10+ års erfarenhet, så du aldrig fastnar med dina frågor.

  3. Perfektionism med balans: Vi värdesätter perfektionism men förstår också vikten av att ibland behöva prioritera snabbhet för att nå resultat. Hos oss lär du dig att effektivt hantera denna balans.

  4. Positiva & nyfikna: Vi är positiva till världen och nyfikna på sådant som kan ta oss framåt, vilket skapat en miljö hos oss som är trygg och säker för att kunna våga ta sig an nya, tuffa utmaningar.

  5. Growth mindset: Vi ser misslyckande som feedback och tar det som en lärdom, vi går vidare snabbt och fokuserar på det som genererar resultat.

  6. Vi har kul på jobbet: Delad glädje är dubbel glädje. Vi ser till att göra det mesta av varje dag och har kul på jobbet helt enkelt!

  7. Distansarbete: Vårt företag är 100% på distans. Det finns inget huvudkontor. Det skapar en miljö där det blir enklare att skapa en fungerande vardag. Men vi träffas också ibland! (mer om det längre ner).

  8. Snabb utveckling: Hos oss står det aldrig stilla. Vi försöker konstant ligga i framkant när det kommer till vad som kan skapa mest kundvärde på lång sikt. Oavsett om det är att lära oss hantera AI bättre för att effektivisera vår kundsupport, eller marknadsföra oss på den senaste marknadsföringskanalen.

Vem är vår perfekta kandidat?

  • Drivande: Du är mer driven än andra och tar stolthet i att arbeta hårt för att nå dina mål.

  • Kommunikativ teamspelare: Du är kommunikativ och kan effektivt samarbeta med både internt team och externa leverantörer.

  • Problemlösare: Du är en problemlösare med förmågan att hantera utmaningar och hitta innovativa lösningar.

  • Affärsförståelse och öga för detaljer: Du har en affärsförståelse och ett öga för detaljer som gör dig kapabel att bidra till produktutveckling och inköpsbeslut.

  • Självgående och initiativtagare: Du är självgående och tar initiativ för att driva projekt framåt.

Arbetsuppgifter:

Som LIA-praktikant inom Inköp, logistik och produktutveckling kommer du att vara involverad i viktiga delar av alla delar (du får jobba brett så du får en praktisk erfarenhet och större helhetsförståelse), vilket inkluderar:

  • Framtagande av inköpsförslag baserat på försäljningsbudgeten.

  • Genomföra avrop och inköpsplanering

  • Genomföra behovs- och marknadsanalyser

  • Utföra offertförfrågningar och jämföra leverantörer

  • Bistå verksamheten vid strategiskt inköpsarbete (bl a spendanalys)

  • Genomföra förnyade konkurrensutsättningar och direktupphandlingar

  • Utforma förfrågningsunderlag och genomföra upphandlingar

Vanliga frågor & svar

Fråga: Är detta en heltidsposition?

Svar: Ja, rollen som är en heltidsposition, men vi erbjuder flexibel arbetstid för att passa din tid och behov.

Fråga: Var är företaget baserat?

Svar: Vi är ett företag med 100% distansarbete. Vi ger möjlighet att delta i valfria AWs och/eller konferenser som vi arrangerar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Detta ger dig en chans att möta dina kollegor och stärka teamets sammanhållning.

Fråga: Kan du berätta mer om teamet?

Svar: Vi är för närvarande ett team på cirka 10 personer och vi är ett ungt företag med stora ambitioner. Snittåldern inom teamet är ungefär 26 år. Vi är dedikerade till att utmana marknaden och strävar efter att bli marknadsledare inom Norden på sikt.

Fråga: Hur ser möjligheterna till karriärutveckling ut?

Svar: Hos oss tror vi på att ge varje individ möjlighet att växa och utvecklas. Du kommer att ha en spännande karriärväg och kan ta på dig mer ansvar om du visar framfötterna. Vi sätter stor vikt vid att stödja din personliga och professionella utveckling med kurser och träningsprogram.

Fråga: Finns det möjlighet till jobb efter praktiken?

Svar: Ja, det finns möjlighet till jobb efter avslutad praktik.

Vi tar emot ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så fort vi hittar en lämplig kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

LIA/praktik inom Inköp, logistik och produktutveckling

Kaffekassan
Ruotsi
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Kaffekassan
Ruotsi
Kaffekassan
Ruotsi
Vasafiskerian
Ruotsi
Kaffekassan
Ruotsi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti