Skip to main content

Lihanleikkaajia sesonkityöhön

Lihanleikkaajia sesonkityöhön!

Etsimme alan arvostetulle asiakkaallemme motivoituneita kesätyöntekijöitä lihanleikkaajiksi vilkkaaseen kesäsesonkiin! Mikäli olet ahkera, oma-aloitteinen ja kiinnostunut liha-alasta, tämä saattaa olla juuri sinun kesätyöpaikkasi. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Wulff Worksin kanssa.

Tehtävän kuvaus:

Tehtävässä toimit osana tiimiä, jossa vastaat laadukkaiden tuotteiden valmistuksesta sekä ennen kaikkea niiden hygieniasta. Leikkaat, pilkot ja pakkaat lihat asiakastarpeiden mukaisesti. Toimit hetkellisistä kiireistä huolimatta järjestelmällisesti, huolellisesti ja ennen kaikkea työturvallisesti. Työpaikka sijaitsee Helsingissä ja työn aloitus on arviolta toukokuussa ja päättyy elokuun loppuun. Työt sijoittuvat pääasiassa 06-14 välille ja työtä on tarjolla täysipäiväisesti. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien yhteyksien varrella. Työ itsessään on fyysistä, mutta leikattavat tuotteet ovat pääasiassa pihvejä sekä fileitä.

Edellytykset:

Aiempi tausta lihanleikkuun tehtävistä on valttikorttisi, mutta ei missään nimessä edellytys menestyä tehtävässä. Eduksi katsotaan kaikki elintarvikepuolen kokemus, etenkin keittiön puolelta. Olet työhön tarttuva ja itseohjautuva tekijä, joka on varustettu aidolla mielenkiinnolla sekä halulla oppia. Osaat avata suusi ja kysyä apua tarvittaessa sekä tuot omalla persoonallasi iloa koko työyhteisöön.

Tarjoamme:

Tarjoamme eriomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi perinteikkäällä toimialalla. Saat käyttöösi laadukkaat työvälineet ja mieluista työympäristön osaavilla työkavereilla. Palkkaus muodostuu valittavan henkilön osaamistason mukaisesti.

Avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemuksesi heti - Odotamme sitä innolla!

Jussi Vattuaho

041 732 5382

[email protected]

Wulff Works Oy 

 

Parempi maailma työntekijä kerrallaan! 

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lihanleikkaajia sesonkityöhön

Wulff Works Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Wulff Works Oy
Helsinki
Wulff Works Oy
Kauhava
Wulff Works Oy
Kauhava
Wulff Works Oy
Kaarina
Wulff Works Oy
Pirkanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti