Skip to main content

Liiketoimintapäällikkö

Liiketoimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme Ruotsiin liiketoimintapäällikköä, sinä teline- ja eristysalan osaaja tartu tilaisuuteen ja liity dynaamiseen joukkoomme!

Tehtävänkuvaus

Tässä tehtävässä toimit monipuolisessa ja vastuullisessa roolissa ja pääset osallistumaan operatiivisen toimintamme suunnitteluun, johtamiseen ja kehittämiseen. Osaamisellasi tuet liiketoimintaamme hallittua kasvua Ruotsin markkinoilla.

Työskentelet innostavalla työotteella ja varmistat osaltasi projektiemme taloudellisen ja laadukkaan läpiviennin, asetetussa aikataulussa. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa, olet mukana luomassa ja ylläpitämässä asiakassuhteita ja vastaat asiakastyytyväisyydestä.

Tehtävässä menestyt, jos omaat jo vahvan kokemuksen alan liiketoiminnasta ja toimialan lisäksi tunnet maan toimintaympäristön. Sinulla on innostava johtamistapa ja erinomaiset tiimityöskentely- ja viestintätaidot. Kommunikoit sujuvasti ruotsin kielen lisäksi myös suomeksi ja englanniksi. Omaat yrittäjähenkisen, tuloshakuisen ja käytännönläheisen ”hands on -asenteen”.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan yrityksen toimintaan ja kasvutarinaan. Olet myös mukana työskentelemässä Pohjoismaiden suurimassa teollisuuseristys- ja telinekonsernissa, osana kehityshaluista työyhteisöä. Saat erinomaisen mahdollisuuden monipuolisen osaamisen hyödyntämiseen ja sen edelleen kehittämiseen. Lisäksi saat työllesi organisaatiomme vahvan tuen, et jää työssäsi yksin. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen ja laajat työhyvinvointia tukevat palvelut. Työpaikkasi on Skellefteå ja tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös ajoittaista matkustamista.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä Liiketoimintajohtaja Jari Enlund p. + 358 40 776 9840.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen: [email protected] viim. 18.6.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liiketoimintapäällikkö

Suomi
Ruotsi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.05.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti