Skip to main content

Linjastokävelijöitä kesäksi

Viihdytkö luonnossa ja nautit ulkona työskentelystä?

Oletko kiinnostunut työskentelystä energiateollisuuden parissa?

Jos vastaus oli kyllä, niin tämä LINJAKÄVELIJÄN kesätyöpaikka on juuri sinulle!

Etsimme kesätyöntekijöitä huolehtimaan maakaasuverkkojen kunnosta Kouvolan alueelle. Tehtävänäsi on kävellä maakaasuverkostoja läpi ja tarkistaa, että kaikki osa-alueet verkkojen suhteen on kunnossa. Kohteet sijaitsevat Kouvolan alueella. Tehtävä alkaa toukokuussa ja kestää aina elokuun loppuun saakka. 

Odotamme sinulta reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa työskennellä säässä kuin säässä. Sinulla tulee olla B-ajokortti, sillä työ sisältää ajamista kohteiden välillä. Luemme eduksi voimassa olevan työturvallisuuskortin. Tehtävässä menestymiseen sinulla tulee olla sujuva suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle rennon kesätyön luonnon helmassa yhdessä Suomen johtavista teollisuuden kunnossapidon palveluyhtiöistä. Palkkaus öljy- maakaasu- petrokemian teollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Miten haet työpaikkaa

Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. IG: eezykouvola FB: Eezy Kouvola LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti. Näppäilemällä 05 535 4344 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä arkisin klo. 8-16 välillä.

Melania Donzellini
hr-assistentti
Eezy Henkilöstöpalvelut / Eezy Personnel
+358440450014

[email protected]
www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Linjastokävelijöitä kesäksi

Eezy Henkilöstöpalvelut
Kouvola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.02.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Kouvola
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kouvola
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kymenlaakso
Eezy Henkilöstöpalvelut
Päijät-Häme
Eezy Henkilöstöpalvelut
Päijät-Häme
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti