Skip to main content

Lumityöntekijöitä kaudelle 2023-2024

Etsimme …

LUMITYÖNTEKIJÖITÄ SESONKIIN!

Oletko talvi-ihminen, pidät ulkona työskentelystä ja fyysisestä hommista? Sopivatko keikkatyöt elämäntilanteeseesi tai kaipaatko lisätöitä esimerkiksi vakitöiden tai opintojen oheen? Jos vastasit edellisiin KYLLÄ!, niin lue ihmeessä pidemmälle! 

Etsimme asiakkaillemme lumityöntekijöitä talven sesonkiin, töitä on tarjolla keikkatöinä lumisateiden mukaan. Hommia tehdään pääkaupunkiseudun alueella ja työvälineinäsi ovat pääasiassa lumilapio ja -kola. Kutsu hommiin voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla lumimyräkän iskiessä, ja työvuoroja on tarjolla eri vuorokaudenaikoihin, niin arkisin kuin viikonloppuisin. Huomioithan siis, että työvuorot voivat alkaa myös yöaikaan. 

Eduksi katsotaan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, mutta pärjäät näissä hommissa erinomaisesti myös ilman niitä. 

Jotta tässä työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

- Omatoimisuutta ja hyvää asennetta työntekoon
- Aitoa motivaatiota tehdä lumitöitä
Innokkuutta, reippautta ja huolellisuutta

Työt alkavat talven lumisateiden lähestyessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Aiju / aiju.kouva(at)visiohr.fi
Petteri / petteri.kujala(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti